You are here

LED-valaistuksen asennus

Nosturien LED-valaistus

LED-VALAISTUKSEN RETROFIT-ASENNUKSELLA ENERGIANSÄÄSTÖSI ON JOPA 60 %

LED-valaistuksen jälkiasennuspaketin avulla voit säästää rahaa, parantaa valaistusta ja nykyaikaistaa nosturisi ulkonäön.

LED-VALOT PALAVAT PIDEMPÄÄN

Nosturin valojen ja polttimoiden vaihto voi käydä kalliiksi. Perinteisillä purkaus- ja halogeenivaloilla on rajallinen käyttöikä, ja tärinä saattaa vahingoittaa niitä, mikä lisää kustannuksia ja heikentää toiminnan tehokkuutta. LED-valaistuksen asennuksella saat käyttöösi paljon pitkäikäisemmät valot, jotka myös kestävät paremmin tärinää.

VALAISTUS KULUTTAA ENITEN ENERGIAA

Perinteinen valaistus vie 50–90 % nosturin sähkönkulutuksesta. Siksi LED-valaistuksen asennus voi tuoda suuret kustannussäästöt.

LED-valot valaisevat työskentelyalueen yhtä tehokkaasti, mutta kuluttavat vain vähän yli kolmanneksen energiaa vakiovaloihin verrattuna. LED-valaistuksella voit näin ollen laskea nosturikohtaista energiankulutusta jopa 60 %.

TURVALLISET JA HELPPOKÄYTTÖISET VALOT

LED-valo jakautuu perinteisiä valoja tasaisemmin, joten se häikäisee vähemmän. Lisäksi LED-valaisimessa on vähemmän hajavaloa, jolloin valotehokkuus suuntautuu sinne, missä sitä tarvitaan: kuormaan ja työpisteeseen tai laitteisiin.