Työstökonehuolto

Konecranes-työstökonehuolto on yksi suurimmista kunnossapitopalveluiden tarjoajista. Sen laaja valikoima sisältää mm. täyden palvelun kumppanuussopimukset, ennakoivan kunnossapidon,  jälkiasennukset, korjauspalvelut, konesiirrot sekä paikan päällä annettavan tuen kaikentyyppisille ja -merkkisille työstökoneille.

Konecranes-työstökonehuoltomme palvelee seuraavissa maissa: Kiina, Viro, Suomi ja Yhdysvallat.

tyostokonehuolto.jpg

Työstökoneiden kunnossapito-ohjelmat

Tarjoamme kunnossapito-ohjelmia ennakoivasta kunnossapidosta aina kokonaisvaltaisiin kunnossapitosopimuksiin. Kunnossapito-ohjelmamme soveltuvat niin yksittäisille koneille kuin kokonaisen tuotantolaitoksen kunnossapitoon. Järjestelmällisen ennaltaehkäisevän kunnossapidon avulla voit minimoida yllättävät korjaukset ja tuotannon keskeytykset.

Konecranes-työstökonehuollon ennakoivassa kunnossapidossa käytetään säännöllisiä ennakkohuoltoja ja suunniteltuja korjauksia työstökoneiden turvallisuuden, luotettavuuden ja tarkkuuden parantamiseksi.

tyostokonehuolto2.jpg

Työstökoneiden analyysi- ja konsultointipalvelut

Konecranes työstökonehuollon yksi tärkeä painopiste on koko elinkaaren kattava kunnossapito (kykymme auttaa asiakkaita toiminnan kaikissa vaiheissa laitteiden koko elinkaaren ajan) ja palvelut, joiden avulla tämän voi tarjota.  Analyysi- ja konsultointipalvelut tähtäävät lisäarvon tuomiseen asiakkaiden tuotannossa. Tästä työkalupakista pystytään poimimaan täsmätyökaluja erilaisten ongelmien ratkaisuun kuten turvallisuuden, laaduntuottokyvyn tai käyttövarmuuden parantamiseksi.

_60a2858.jpg

Työstökoneiden ja laitteiden tarkastuspalvelut

Työstökoneiden tarkastuspalvelut sisältävät tuotannon laitteiden turvallisuuden arvioinnin viranomaissäädösten vaatimusten mukaisesti sekä työstökoneiden geometrian mittauspalvelut. Palvelut suorittaa Konecranes-asiantuntija. Työstökoneiden tarkastusten avulla voidaan varmistaa, että laitteet pysyvät turvallisina ja lakisääteisiä määräyksiä noudatetaan.

Koulutettu ja ammattitaitoinen huoltohenkilöstömme tekee joukon mittauksia ja toimittaa sinulle koneesi mittausraportit ja toimenpidesuositukset. Valikoimassa ovat geometrian mittaus, DBB-mittaus ja geometrian 3D-mittaus.

mtsinspections.jpg

Työstökoneiden kunnossapito

Nykyaikana työstökoneilta vaaditaan paljon. Kunnossapito ja laadukkaiden korjauspalveluiden käyttö ovat keskeisiä tekijöitä työstökoneiden turvallisuuden, käytettävyyden ja suorituskyvyn kannalta. Niiden avulla myös tuottavuus kasvaa. Konecranes-konsernin kunnossapito-ohjelmat ja korjauspalvelut auttavat vähentämään työstökoneidesi kunnossapidon ja seisonta-aikojen kokonaiskustannuksia.

Konecranes-työstökonehuolto tarjoaa niin yksittäisille koneille kuin kokonaisille prosesseille kattavia kunnossapito-ohjelmia. Voimme räätälöidä toimintaasi sopivan kunnossapito-ohjelman ennakoivasta kunnossapidosta työstökoneen kunnonvalvontaan. 

tyostokonehuolto7.jpg