You are here

Työstökoneiden kunnossapito-ohjelmat

Yrityksesi toimintaan räätälöity palvelu

Konecranes-konsernin työstökonehuolto sisältää huolto-ohjelmat CARE ja COMMITMENT, jotka räätälöidään yrityksesi kunnossapidon vaatimuksiin.

COMMITMENT-ohjelma on kattava ja räätälöity kunnossapidon kumppanussopimus, joka tukee myös luotettavuuskeskeistä kunnossapitoa (RCM) ja tuottavaa kunnossapitoa (TPM). Sen tarkoituksena on parantaa kunnossapidon tehokkuutta, kehittää kunnossapitotoimintoja sekä auttaa tuotannon tehostamisessa ja asiakkaan kanssa sovittujen ja määritettyjen tuotannollisten tavoitteiden saavuttamisessa.

CARE-kunnossapito-ohjelman tarkoituksena on parantaa laitteiden turvallisuutta, käytettävyyttä, teknistä laaduntuottokykyä ja toimintaa säännöllisellä suunnitellulla kunnossapidolla, riski- ja suositusmenetelmillä sekä etävalvonnalla (jos käytössä).

Ennakoivan kunnossapidon tarkoituksena on vähentää yllättäviä vikoja ja seisokkiaikoja, jolloin koneen kuluminen vähenee ja elinkaari pitenee. Kun CARE-ohjelmaan yhdistetään hyvin ajoitettu korjaava kunnossapito, geometrian tarkastukset sekä konsultointi- ja modernisointipalvelut, laitteiston turvallisuutta, tehokkuutta ja luotettavuutta voidaan yleensä ylläpitää pienimmillä elinkaarikustannuksilla.