Kunnossapito

 

Markkinoiden johtava maailmanlaajuinen huoltoverkosto

Konecranes tarjoaa maailmanlaajuisen huoltoverkoston kautta laajan valikoiman kunnossapito- ja modernisointipalveluja kaiken merkkisille teollisuusnostureille ja työstökoneille. Sovellettavia palveluita on yksittäisille laitteille, laitekokonaisuuksille sekä koko yrityksen toimintaan parantamaan teollisuusprosessien tuottavuutta ja turvallisuutta.

Sitoutuminen laadukkaaseen, ennakoivaan ja reaaliaikaiseen kunnossapitoon on yksi Konecranes-konsernin strategisista prioriteeteista. Konecranes-konsernilla on 600 huoltopistettä lähes 50 maassa. Huoltoverkostomme on markkinoiden kattavin, ja se pystyy tarjoamaan huippulaadukkaita kunnossapitopalveluja asiakkaan tarpeiden mukaan. Kunnossapidon asiakkaina on nostureita ja työstökoneita käyttäviä korjaamoja ja konepajoja, sekä paperi- ja terästehtaita, ydinvoimalaitoksia ja satamia, joilla on käytössään laajat valikoimat erilaisia nostolaitteita.

Konecranes-konsernilla on yli 60 vuoden kokemus kunnossapidosta. Tämän pohjalta kehitämme jatkuvasti palveluita panostamalla tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yksi pitkän kunnossapitohistoriamme uusimmista edistysaskeleista on laaja kunnossapidon kehittämisohjelma, joka yhtenäistää palveluprosessit. Monipuoliseen tarjontaan sisältyy uusien modernien työkalujen hyödyntäminen, kuten mahdollisuus nosturien käyttötietojen lukuun ja tallennukseen reaaliaikaisesti verkon välityksellä.