You are here

CXT NEO -köysinostinnosturi

Erikoistyökalu erityistyöhön

CXT NEO -köysinostinnosturi on tunnetun CXT-nosturin erityisversio. Tehokkaan ja ketterän nosturin nostokapasiteetti on enintään 12,5 tonnia, kahdella nostimella varustettuna jopa 25 tonnia. Se sopii erityisen hyvin konepajateollisuuden, työpajojen ja kokoonpanolinjojen käyttöön.

Selkeä ja ergonominen, yhdellä kädellä käytettävä MiniJoystick-radio sekä nostimen taajuusmuuttajakäyttö tekevät kompaktista, keskiraskaasta nosturista helppokäyttöisen, tehokkaan ja tarkan nostotyökalun.

Hienosäädettyä tehoa ja turvallisuutta

CXT NEO -nosturi tuo käyttöösi edistynyttä nostoteknologiaa. Energiatehokas taajuusmuuttajaohjattu ASR-nostotoiminto tekee kuorman paikoituksesta erittäin tarkkaa mukautuvien nopeusalueiden (Adaptive Speed Range) ansiosta. Portaattomasti säätyvät nostonopeudet pitävät kuorman erittäin tarkasti hallinnassa tilanteissa, jossa toimintanopeutta halutaan esimerkiksi hidastaa tai nostaa yli 50 prosentilla. MiniJoystick-radiolla käyttäjä pystyy ohjaamaan jokaista liikettä tasaisesti ja helposti.

Virta- ja ohjauskaapelit on vedetty nosturisillalle energiaketjulla, joka suojaa kaapeleita mekaaniselta kulumiselta ja vapauttaa nosturin alapuolisen työskentelytilan. Energiaketjun käyttö auttaa parantamaan työympäristön turvallisuutta ja pienentämään laitevaurioiden mahdollisuutta.

Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoja CXT NEO -nosturin soveltuvuudesta yrityksesi nostotarpeisiin.