You are here

XA-alumiininosturijärjestelmä

Erittäin kevyt, erittäin kestävä

Alumiinirakenteisessa XA-kevytnosturijärjestelmässä hyödynnetään alumiinin lujuutta kevyempien kuormien nostotarpeisiin. Useille eri kiskotyypeille asennettava kustannustehokas työpistenosturi sopii enintään 2 tonnin nostoihin. Kevyt kuljetin liikkuu tasaisesti, eikä sen siirtoon tarvita suurta voimaa.

Alumiininosturi on noin 50 prosenttia teräsnosturia kevyempi, ja vierintävastus on pienempi kuin teräsjärjestelmissä. Kevytmetallirakenteen ansiosta käyttäjä pystyy siirtämään nostinta helposti, ja nosturin käyttö on turvallisempaa ja ergonomisempaa.

Helposti räätälöitävä työpistenosturi

Määrämittaan leikattujen XA-alumiinikiskoprofiilien asennus pulttikiinnityksellä on helpompaa ja turvallisempaa kuin hitsattavien järjestelmien asentaminen. Moduulijärjestelmät ovat helposti laajennettavissa tai siirrettävissä tulevien käyttötarpeiden mukaan.

Valmistamme XA-järjestelmää yksi- ja kaksipalkkisina siltanostureina sekä monorail-järjestelminä, jotka asennetaan joko katto- tai lattiakiinnityksellä. Eri virransyöttövaihtoehdot auttavat löytämään käyttötarkoitukseen sopivan ratkaisun. Saatavilla on työntövaunuja ja taajuusmuuttajaohjattuja moottorivaunuja. XA-alumiininosturijärjestelmä tarvitsee vähemmän ylläpitoa ja sen asentaminen on nopeaa.

Nosturi sopii erittäin hyvin sähköisten CLX ja SLX -ketjunostimien sekä ATB AirBalancer -paineilmakeventimen työpariksi. Tarvittaessa muiden Konecranes-laitteiden lisääminen järjestelmään on helppoa, mikä säästää kustannuksia ja asennusaikaa.

XA-alumiininosturista on saatavana myös räjähdysvaaralliseen työympäristöön sopiva versio.

Säästöä laitteistoinvestoinneilla

XA-alumiininosturin alhaisen vierintävastuksen ansiosta nostotöihin ei tarvita välttämättä moottorivaunua. Käsikäyttöisen vaunun ansiosta säästetään paitsi energiaa, myös laitteisto- ja huoltokustannuksissa.

Alumiiniprofiilien anodisointi parantaa alumiinin luontaista lujuutta ja korroosionkestävyyttä. XA-järjestelmä on kestävä ja kannattava investointi vuosiksi eteenpäin.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja.