You are here

Elinkaarenaikainen kunnossapitopalvelu

Elinkaarenaikainen kunnossapitopalvelu on järjestelmällinen, johdonmukainen ja kattava lähestymistapa kunnossapitoon. Sitä tukevat maailmanluokan työkalut ja prosessit.

Elinkaarenaikainen kunnossapitopalvelu mahdollistaa korkean elinkaarituoton maksimoimalla käytettävyysajan ja minimoimalla seisonta-aikojen kustannukset. Meille ei riitä, että nosturit vain pidetään toiminnassa. Haluamme myös auttaa asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuottavuuden joka työvuorolla. Pyrimme kehittämään turvallisuutta ja tuottavuutta niin, että edistysaskelet voidaan mitata, raportoida ja analysoida.

Nosturiasiantuntijamme parantavat jatkuvasti turvallisuutta ja tuottavuutta käyttämällä arvioinnin apuna järjestelmällistä riskin luokitus ja toimenpidesuositus -menetelmää sekä konsultoivaa suunnittelu- ja tarkastusprosessiamme.

Tarkastukset ja ennakoiva kunnossapito auttavat tunnistamaan riskit ja kehittämismahdollisuudet, ja tukevat vaatimustenmukaisuutta.

Korjaavalla kunnossapidolla ja päivitys asennuksilla ratkaistaan turvallisuus- ja tuottavuusongelmia sekä hyödynnetään kehittämismahdollisuuksia.

Konsultointipalvelut tukevat päätöksentekoa. Kun nosturisi ja sen komponentit tarvitsevat tarkempaa tutkimusta, konsultointipalvelumme, edistynyt teknologia ja koulutetut asiantuntijat, ovat käytettävissäsi.

Modernisointipalvelut pidentävät laitteiden elinkaarta, pienentävät ylläpitokustannuksia ja parantavat kapasiteettia, nopeutta, tehoa ja kuormanhallintaa.

Uudet laitteet uusiin kokoonpanoihin ja vanhojen korvaamiseen.