Korjaava kunnossapito ja nosturipäivitykset

Korjaava kunnossapito suoritetaan vian havaitsemisen jälkeen, ja sen tarkoituksena on palauttaa nosturisi tilaan, jossa se pystyy toimimaan halutulla tavalla. Kun havaitut viat korjataan ajoissa, yllättävien rikkoutumisten todennäköisyys pienenee; usein tätä myös vaaditaan erilaisissa määräyksissä.

Päivitysasennusten avulla voit lisätä uusimpia ominaisuuksia ja teknologioita nykyiseen siltanosturiisi varsin helposti ja taloudellisesti. Yleisiä nosturipäivitysten asennuksia ovat nostimen ja komponenttien vaihdot, nopeudensäätöohjaus, radiokauko-ohjain ja LED-valot. Modernisointeihin verrattuna päivitysasennukset vaativat yleensä paljon vähemmän suunnittelua ja seisokkeja.

corrective_maintenance_and_retrofits.jpg

Suunnitellut nosturin korjaukset

Tunnettujen vikojen korjaaminen on järkevää niin turvallisuuden kuin taloudellisuuden kannalta. Tarkastusten ja ennakoivan kunnossapidon aikana havaitut viat dokumentoidaan, ja korjaustoimista keskustellaan kanssasi. Sovitamme nosturien ja nostinten korjaukset tuotantoaikatauluusi siten, että seisonta-aika jää minimiin.

Jos yrityksessäsi tapahtuu konerikko ja tarvitset hätäkorjausta, ota yhteys meihin.

Nostolaitekorjaamolla Hyvinkäällä teemme mekaanisia korjauksia
kuten nostovaunujen korjauksia ja kasauksia, vaihteiden kunnostuksia ja satamanosturien telien peruskunnostuksia jne.

planned_crane_repair_16.png

Nostimen vaihto

Onko nostimesi tuottavan käyttöikänsä lopussa? Hyvin huollettunakaan se ei kestä ikuisesti.

Konecranes CXT®-nostimet voidaan jälkikäteen asentaa useimpiin nostureihin. Nämä päivitysasennukset on jo ennakolta suunniteltu vaivattomiksi, jotta tuotantokatkokset jäisivät hyvin vähäisiksi.

hoist_replacement_8_20.png

Nostimen komponenttien vaihto

Nostinten lisäksi voidaan jälkikäteen vaihtaa tai päivittää lukuisia muita komponentteja:

• siirtokoneistot, päätyvaunut, pyörät, käyttölaitteet jne.
• tikapuut, tasot ja muut nosturin käyttöä helpottavat välineet
• turvalaitteet, kuten turvaköydet ja rajakytkimet
• käyttölaitteiden ja nostinten moottorit.

crane_component_replacement_8_20.png

Ohjauspäivitykset

Tarjoamme useita päivitysasennuksia, jotka voivat parantaa nosturisi turvallisuutta ja käytettävyyttä.

Kuormanhallinta: Hyödynnä viimeisin teknologia lisäämällä tai päivittämällä portaattomia nopeudensäätöjä, törmäyksenestojärjestelmiä ja muita teknisiä lisävarusteita.

Radio-ohjaus: Tavanomaiset painikeohjaimet vaativat käyttäjää liikkumaan nosturin mukana. Radio-ohjaimen ansiosta käyttäjä voi liikkua vapaasti, jolloin hän näkee kuorman paremmin.

Energiansyöttö: Konecranes tarjoaa turvallisuutta parantavia ja käyttökustannuksia laskevia energiansyöttöjärjestelmiä, kuten kaapelivaunuvirransyötöt, energiaketjut ja virtakiskostot.

power_and_control_upgrades.png

Älytoiminnot

Siltanosturiisi voidaan asentaa monipuolinen Smart Features -älytoiminto, jonka avulla hallitset paremmin tuotantoprosessisi materiaalinkäsittelyä.

Heilunnanesto on suunniteltu rajoittamaan automaattisesti kuorman heilumista ohjaamalla sillan ja vaunun kiihtyvyyttä ja hidastuvuutta.

Shokkikuormanesto varmistaa, että kuormanhallinta on tasaista. Jos kuorma yritetään nostaa maasta äkillisesti, nostonopeutta hidastetaan välittömästi nostoköysien kiristyessä ja näin vältetään nykäisy.

Suojatut alueet ovat määriteltäviä kiellettyjä alueita, jonne nosturin ajo on estetty.

smart_features_8_20.png

Nosturien LED-valaistuksen päivittäminen

Perinteisillä purkaus- ja halogeenivaloilla on lyhyt käyttöikä, ja tärinä saattaa vahingoittaa niitä, mikä lisää kustannuksia ja heikentää toiminnan tehokkuutta. LED-valaistuksella saat käyttöön paljon pitkäikäisemmät valot, jotka myös kestävät paremmin tärinää.

Perinteisen valaistuksen osuus voi olla jopa 50–90 % nosturin sähkönkulutuksesta. Tämän takia valaistus voi olla suuri kustannuserä. LED-valot valaisevat työskentelyalueen yhtä tehokkaasti, mutta kuluttavat vain vähän yli kolmanneksen energiaa verrattuna vakiovaloihin.

ledlighting.jpg

Etäyhteys nosturikalustoosi

Etähteys voidaan asentaa jälkikäteen nykyisiin teollisuusnostureihisi, jolloin saat käyttöösi TRUCONNECT®-etäpalvelut. Tämän päivitysasennuksen jälkeen sinulle toimitetaan tarkat käyttötiedot nostureistasi yourKONECRANES-asiakasportaaliin. Voit valvoa nostureitasi uusimman teknologian avulla: TRUCONNECT analysoi ja kerää laitteidesi tietoja sekä työstää ne helposti hyödynnettävään muotoon.

get_connected_to_your_crane_fleet.png