You are here

Nosturihuollon asiantuntijamme käyttävät konsultoivaa lähestymistapaa

Henkilökohtainen yhteistyö nosturihuollon asiakkaiden kanssa

Konsultoiva lähestymistapamme auttaa yritystäsi päätöksenteossa. Palvelumme ei rajoitu pelkkään raportin toimittamiseen. Varaamme riittävästi aikaa henkilökohtaiseen tapaamiseen, jossa käymme läpi havainnot, annamme alan johtavaan asiantuntemukseen perustuvat suositukset ja keskustelemme kunkin toimen vaikutuksesta toimintaasi ja koko yritykseesi.

Tarkastusten ja ennakoivan kunnossapidon prosessimme perustuvat omaan riskin luokitus ja toimenpidesuositus -menetelmäämme, mikä antaa yrityksellesi merkittävän turvallisuus- ja tuotantoedun.

Tarkastukset ja ennakoivan kunnossapidon palvelut sisältävät useita tärkeitä konsultointipalveluja:

Turvallisuuskatsaus: Laitetasoinen katsaus tunnistetuista turvallisuuteen liittyvistä vioista ja ongelmista. Turvallisuuskatsaus tehdään ennen kuin asentaja lähtee työmaalta tai laitteisto palautetaan käyttöön.

Huoltokatsaukset: Työkohtaiset katsaukset antavat tietoa tarkastuksen ja kunnossapidon löydöksistä, tunnistetuista riskeistä ja suositelluista toimista.

Yhteistyökatselmus: Tämä nykyisen kunnossapito-ohjelmasi liiketoimintatasoinen katsaus luo perustan jatkuvaan parantamiseen.

Asiantuntijoidemme laatima nosturianalyysi

Nostureillasi on kerrottavaa toimintakunnostaan, vaikket ehkä pysty kuulemaan sitä. Onneksi maailmanlaajuisen verkostomme pätevät paikalliset asentajat osaavat tulkita viestin. He selvittävät rautaisella ammattitaidollaan, mikä laitteitasi vaivaa – vaikka vika ei olisi havaittavissa paljaalla silmällä. Konsultointipalvelumme, joissa hyödynnetään alan johtavaa teknologiaa ja testausta, joka ei edellytä laitteiden purkua, voivat paljastaa piilevät viat vähin häiriöin.