You are here

Elinkaarenaikainen kunnossapitopalvelu reaaliajassa

Elinkaarenaikainen kunnossapitopalvelu reaaliajassa

Teollisuuden laitteiden huoltomenetelmät kehittyvät jatkuvasti. Jos yritys vain reagoi ongelmiin ja vikoihin ja luottaa pelkkään määräaikaiseen ennakoivaan kunnossapitoon, se ei ole riittävän kilpailukykyinen ja teknisesti edistynyt nykypäivän yritysmaailmassa.

Konecranes johtaa nosturien huollon kehitystä hyödyntämällä teollista internetiä. Tavoitteemme on tarjota etävalvonnan ja diagnostiikan avulla reaaliaikaista tietoa laitteiden käytöstä sekä ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.

Konecranes etävalvontapalvelujen ansiosta voit suunnitella kunnossapidon ja modernisoinnit käyttötietojen perusteella. Nämä tiedot ovat saatavilla aina halutessasi turvallisen verkkoportaalimme kautta. Lisäetuna tarjoamme turvallisuushälytykset: järjestelmä ilmoittaa sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä hätäpysäytyksistä ja yritetyistä ylikuormituksista, jotta voit ryhtyä nopeasti tarvittaviin toimiin. Voit optimoida kunnossapidon suunnittelun luottavaisin mielin, kun käytettävissäsi on lisäksi ennakoiva kunnossapito-ohjelma ja asiantuntijoiden konsultointi.

Kysy meiltä lisätietoja siitä, miten voit parantaa turvallisuutta ja tuottavuutta Konecranes Etäpalveluiden avulla.