Milloin siltanosturisi kannattaa modernisoida?

• Kriittiset komponentit ovat saavuttamassa taloudellisen käyttöikänsä lopun.
• Yrityksesi tuotantovaatimukset kasvavat.
• Nosturin käyttötarkoitus on muuttunut.
• Lakisääteiset vaatimukset ovat muuttuneet.
• Ikääntyneen nosturin kunnossapito vaatii entistä enemmän kustannuksia ja aikaa.
• Harkitset nosturin vaihtoa.

why_modernize.jpg

Ovatko nosturisi valmiina tulevaisuuden haasteisiin?

Jos harkitset modernisoinnin soveltuvuutta, hyödyt varmasti työkalusta, joka auttaa päättämään nosturiesi tulevasta käytöstä. CRS-nosturianalyysi on palvelu, jossa arvioidaan nosturin nykyinen kunto ja annetaan teoreettinen arvio nosturin jäljellä olevasta käyttöiästä sekä toimenpide-ehdotusten lisäksi.

modernizations.jpg

Modernisoi nykyinen nosturisi uuden veroiseksi

Modernisoinnilla nosturi voidaan uudistaa kokonaan ja näin välttyä uuden hankkimiselta. Modernisoinnin avulla voit myös lisätä nosturiisi valikoiman nykyaikaisia teknologioita. Yleisimpiä modernisointeja ovat nostinten, vaunujen, ohjaamojen ja ohjainten vaihdot, jotka parantavat nosturin kapasiteettia, nopeutta, käyttöluokkaa ja kuormanhallintaa.

transform_your_existing_crane.png

Antiikkiset nosturit ovat historiaa

Konecranes-yhtiön ansiosta voimme käyttää nostureitamme paljon aiempaa turvallisemmin. Modernisoinnin jälkeen tuottavuutemme ja turvallisuutemme ovat kehittyneet, eikä meillä ole havaittu ongelmia tarkastuksissa tai muissa tilanteissa. Mitään korjauksiakaan ei ole tarvittu. Ajan myötä modernisointi tuo meille suuret kustannussäästöt. Turvallisuutta ei edes voi hinnoitella. Se on korvaamatonta.

Jerome Mead
Operaatio- ja laatujohtaja, AM Castle Metals