TRUCONNECT®-ETÄPALVELUT

TRUCONNECT käsittää etähuoltotuotteita ja -sovelluksia, jotka tukevat kunnossapitotoimintoja sekä edistävät turvallisuuden ja tuottavuuden parantamista. Se on tärkeä osa reaaliajassa tapahtuvaa elinkaaren aikaista kunnossapitopalvelua.

jpg_large_truconnect_2015_01_konecranes2.jpg

Oletko valmis ottamaan yhteyden?

Jotta voimme tarjota elinkaarenaikaista kunnossapitoa reaaliajassa, hyödynnämme teollista internetiä yhdistämällä ihmiset, laitteet ja kerättävän datan.

Etävalvonta

TRUCONNECT-etävalvontajärjestelmän anturit keräävät käyttötietoja esimerkiksi nosturin käyttöajasta, nostomoottorin käynnistyksistä, työsykleistä ja hätäpysäytyksistä. Etävalvontajärjestelmä valvoo myös jarrujen toimintaa ja taajuusmuuttajakäyttöä.

truconnecttablet.jpg

Etätuki

TRUCONNECT-etätuki tarjoaa ympärivuorokautisen yhteyden maailmanlaajuiseen tukikeskusverkostoon. Yrityksesi käytössä ovat tukikeskuksen nosturiasiantuntijat ja muut erikoisasiantuntijamme, joiden tekemä vianmääritys ja laiteongelmaratkaisut pitävät käyttökatkokset minimissä.

remote_support.png

Tuotannon kokonaistehokkuuden mittauspalvelu työstökoneille

TRUCONNECT-tuotannon tehokkuuden valvontapalvelu on suunniteltu työstökoneen KNL-luvun (käytettävyys, nopeus ja laatu) mittaamiseen. Se kirjaa käyttötiedot etäyhteyksien kautta, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä tuotantotehokkuuden parantamiseksi.

remote_efficiency.png