You are here

EX-kevytnosturijärjestelmät

Lisää nostovoimaa räjähdysvaaralliseen käyttöympäristöön

EX-kevytnosturijärjestelmät auttavat parantamaan prosessiesi tuottavuutta. ATEX-hyväksytyn sähkölaitteiston, lujatekoisen metallirakenteen, 2 tonnin nostokapasiteetin ja optimaalisen työtilan ansiosta ne on helppo sovittaa hyvin monenlaisiin räjähdysvaarallisiin toimintaympäristöihin.

Koneistettujen pyörien ja korkealaatuisten laakerien ansiosta nosturi liikkuu tasaisesti ja hiljaisesti. Teräksestä tai alumiinista valmistettavat profiilit asennetaan hitsauksen sijaan pulttikiinnityksellä, mikä parantaa laitteen turvallisuutta ja muunneltavuutta sekä nopeuttaa asennusta ja huoltoa.

Sopivan rakenteen valinta

Sopiva vaihtoehto kevytnosturijärjestelmistä löytyy valitsemalla ensin käyttötarkoituksen mukainen metalliprofiili.

EXXM-teräsprofiili on hyvä valinta nostovoimaa ja kestävyyttä vaativiin käyttötarkoituksiin. Pitkät ripustusetäisyydet vähentävät tarvittavien tukirakenteiden määrää ja laajentavat näin käytettävissä olevaa työtilaa. Lika- ja pölysuojattu rakenne alentaa huoltokustannuksia ja pidentää nosturin käyttöikää.

Jos taas kevyempi nosturi lyhyemmellä radalla soveltuu paremmin aiottuun käyttöön, EXXA-alumiiniprofiili on paras vaihtoehto. Sen suuri rakenteellinen jäykkyys minimoi rakenteen omapainon. Anodisoitu alumiini on ihanteellinen materiaali puhtaisiin ympäristöihin ja suojaa nosturia korroosiolta.

EXXA- ja EXXM-työpistenostureihin voidaan yhdistää muita EX-hyväksyttyjä nostolaitteita, kuten EX-nostimia.

Käyttötarkoitukseen mukautuvat nosturit

Korkea mukautuvuus tarkoittaa, että EXXM- ja EXXA-nostureita voidaan käyttää kaikissa räjähdysvaarallisissa toimintaympäristöissä läpi tuotantolinjan.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja EX-kevytnosturijärjestelmistä.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.

Ladattavat tiedostot