You are here

EXCXT-köysinostinnosturi

Vahva ja turvallinen sähkönostin

EXCXT-köysinostinnosturin suunnittelussa on painotettu nosturin selkeää rakennetta ja turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia. Voit luottaa räjähdysvaaralliseen käyttöympäristöön suunniteltuun nosturiin, jonka lujatekoinen teräsrunko ja EXCXT-nostin pystyy nostamaan jopa 80 tonnin kuormia.

Nosturimme on EX-sertifioitu sekä kaasu- että pölytiloihin. Palonkestävät koteloinnit suojaavat moottoria ja sähkökomponentteja, mikä lisää työturvallisuutta.

Lisää tuottavuutta ja vähemmän seisonta-aikoja

Helppokäyttöisen EXCXT-nosturin avulla kehität yrityksesi tuottavuutta. Ergonomisen käyttöliittymän ansiosta käyttäjä voi keskittyä täydellisesti nostotehtävään. Lisävarusteena saatava moottorivaunun taajuusmuuttajaohjaus tuo nostoihin lisätarkkuutta ja turvallisuutta.  Köysirummun suuren halkaisijan ansiosta nostin on kompaktin kokoinen ja koukun lähestymismitta on lyhyt. Yksinkertaisen suunnittelun tarkoituksena on ollut lisätä sekä nopeutta että turvallisuutta.

Suunnitteluratkaisuilla nosturin huollosta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa, jolloin myös huoltoseisokit saadaan mahdollisimman lyhyiksi.

Luja ja luotettava nosturi moneen eri tuotantoympäristöön

Lujarakenteinen monikäyttönosturi käsittelee tuotantolaitoksessasi nostettavat kuormat tarkasti ja turvallisesti, olipa kysymys sitten kemikaaleista, puusta, öljyjalosteista tai muiden teollisuudenalojen tuotannosta. Jos tarvitset ketterän teollisen nosturin räjähdysvaarallisen toimintaympäristön huoltotehtäviin, sähköinen EXCXT-köysinostinnosturi on hyvä valinta.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja EXCXT-nosturista.

 

 

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.

Ladattavat tiedostot