You are here

Sähköinen EXN-ketjunostin

Suorituskykyinen ja turvallinen nostin

Sähköinen EXN-ketjunostin on turvallinen ja luotettava räjähdysvaarallisen toimintaympäristön nostin. Tehokkaat moottorit, 48 V:n jännitteellä toimivat ohjaimet ja helppo huollettavuus tukevat tuottavuuden kasvua ja lyhentävät huoltoseisokkien kestoa.

EXN-nostin on saanut räjähdysvaarallisia toimintaympäristöjä koskevat EX-sertifikaatit, eli ATEX-, CSA Canada-, IECEX- ja INMETRO-hyväksynnät. Mekaaninen rakenne ehkäisee kipinöinnin vaaraa normaaleissa räjähdysvaarallisen ympäristön toimintaolosuhteissa. Palosuojaus, räjähdyssuojattu EX-kotelointi ja epoksimaali suojaavat ulkopintoja tehokkaasti.

Helppo käyttää ja sovittaa toimintoihisi

EXN on helppokäyttöinen nostin. Ergonomisen painikeohjaimen ansiosta käyttäjä pystyy keskittymään nostotehtävään. Kaksinopeuksinen nostomoottori ja siirtoliikkeiden nopeussuhde 4:1 mahdollistavat tarkan kuormankäsittelyn. Liukukytkin taas suojaa koneistoa ylikuormitukselta.

EXN-nostin on mukautettavissa nostotarpeisiisi myös lukuisten lisävarusteiden avulla. Saatavilla on koukkuripusteisen nostimen lisäksi työntövaunullinen ja moottorivaunullinen nostinmalli, joista voit valita tuotantotilaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Erityisen, mataliin tiloihin suunnitellun vaunun sekä nostimen kompaktien mittasuhteiden avulla käytettävissä oleva työtila saadaan tehokkaasti hyödynnettyä.

Hyödyllinen lisä nostolaitekantaasi

EXN-nostin on EXN-nosturin tärkein osa. Voit hankkia uuden EXN-nosturin tai yhdistää EXN-nostimen nykyiseen EX-nosturiisi. Konecranes EX-teknologian edut ovat molemmissa tapauksissa käytössäsi.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja käyttötarkoituksiisi sopivasta sähköisestä EXN-ketjunostimesta.

Ladattavat tiedostot