You are here

Köysinostinnosturit

Muunneltavissa moneen käyttöön

CXT-köysinostinnosturit sopivat lähes kaikkiin teollisiin ympäristöihin, joissa tarvitaan enintään 80 tonnin nostokapasiteettia. Nosturin tärkeimpiä ominaisuuksia on sen muunneltavuus ja soveltuvuus käyttötarkoitukseen. CXT-köysinostinnostureihin kuuluu versioita perusnosturista huipputeknologian nostolaiteratkaisuihin.

Konecranes RENTALL -palvelupaketin avulla voit hankkia vuokranosturin, jonka nostokapasiteetti on maksimissaan 20 tonnia. Nosturi on tällöin käyttökustannus eikä pääomainvestointi.

Älykästä työtehoa

CXT-köysinostinnosturit hyödyntävät tehokkaasti käytettävissä olevan työtilan ja tarjoavat hyvät lähestymismitat. Heilunnan eston, maaliinajotoiminnon ja muiden Smart Features -toimintojen ansiosta nosturin käyttäminen on helppoa. CXT-nosturin tärkeimmät osat on suunniteltu ja valmistettu erityisesti nosturikäyttöön, ja kokoonpano tapahtuu omassa tehtaassamme asiantuntijoidemme toimesta.

Tehokkaat jarrut, kestävät teräsköydet ja monipuoliset etäkäyttöominaisuudet parantavat laitteen turvallisuutta. Mukautuvan nopeusaluetoiminnon ansiosta taakkojen siirtäminen on mahdollista optimaalisella nopeudella, mikä myös helpottaa taakan hallintaa ja auttaa parantamaan tuottavuutta sekä säästämään energiaa.

Lujarakenteisena monikäyttönosturina CXT sopii kaikille teollisuudenaloille. Se on sisäkäyttöön tarkoitettujen keskiraskaiden nostureiden markkinajohtaja ja suosituin teollinen nostin maailmanlaajuisesti: vuosittainen 10 000 kappaleen myyntimäärä viestii nostimen luotettavuudesta ja suorituskyvystä.

Valmistamme myös räjähdysvaaralliseen käyttöympäristöön sopivia EXCXT-nostureita.

Ota yhteyttä  ja pyydä lisätietoja yrityksellesi sopivista CXT-köysinostinnostureista.