You are here

Sähköiset CLX-ketjunostimet

Paras valmistamamme ketjunostin

CLX-ketjunostin on suunniteltu pitkäikäiseksi nostimeksi lyhentämään työsyklejä ja parantamaan turvallisuutta. Monipuolinen ja kestävä ketjunostin soveltuu vaativaan työpistekäyttöön. CLX-nostimen suurin nostokapasiteetti on jopa 5 tonnia.

Lujatekoinen alumiinirunko pitää sisällään huoltovapaan vaihteiston ja patentoidun ketjupyörän. Ketjupyörän viiden hammasaukon ja puolihampaiden rakenne on käytössä hiljainen ja pidentää ketjun käyttöikää. Vaihteiston öljyvoitelu pienentää käyttölämpötilaa ja parantaa tehoa. Nopeussuhde 6:1 parantaa liikkeiden nopeutta ja tarkkuutta ja nopeuttaa myös työsyklejä.

Turvallisuus ja helppo huollettavuus suunnittelun pohjana

Konecranes CLX-nostinta suunniteltaessa haluttiin parantaa työturvallisuutta ja pidentää laitteen käyttöaikaa. Uusia turvallisuusominaisuuksia ovat nostimen rajakytkin, turvajarru ja koukkupesä. Jarrun ja liukukytkimen rakenne estää kuorman putoamisen ja vähittäisen liukumisen.

Nostimen helpon huollettavuuden ansiosta laitteen seisonta-ajat saadaan minimiin. Uudentyyppistä, automaattisesti säätyvää magneettijarrua ei tarvitse säätää jarrun käyttöiän aikana. Liitinkytkentöjen ansiosta kaikki nostimen komponentit ovat myös helposti vaihdettavissa.

Palkittu design

Uuden sukupolven CLX-sähkönostimen moderni ja ergonominen muotoilu on saanut Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2013 ja German Design Award -raadin erikoismaininnan laadukkaasta muotoilusta vuonna 2015.

Lisätietoja sähköisestä CLX-ketjunostimesta saat kampanjasivustolta konecranes.fi/clx tai ottamalla meihin yhteyttä.

Valmistamme myös sähköisellä ketjunostimella varustettuja, räjähdysvaarallisen toimintaympäristöön suunniteltuja nostureita.

 

Katso kaikki CLX-ketjunostimien mallivaihtoehdot tästä.
 

 

Technical specifications

Nimelliskuorma (kg)

Nostin

CLX02

CLX05

CLX10

CLX16

CLX25

5000

X

3200

X

X

2500

X

X

X

1000

X

X

X

X

500

X

X

X

X

X

Asiakaskertomus

Konecranes toimitti kattavan nostojärjestelmäratkaisun nostimet ja nosturit Jaguar-Land Rover-yhtymän uuteen moottoritehtaaseen.
Jaguar Land Eover - Wolverhampton, Englanti

Video

Konecranes CLX hoist series won red dot award
Konecranes CLX electric chain hoists are designed for flexibility and durability in industrial applications. The new chain hoist series recently won the “red dot award: Product design 2013”. The red dot award is an international design award created by Design Zentrum Nordrhein-Westfalen in Germany. It has established itself worldwide as one of the most sought after quality marks for excellent design.