You are here

Sähköiset SLX-ketjunostimet

Hyvä valinta vaativaan käyttöön

Sähköisen SLX-ketjunostimen turvallisuus ja tehokkuus perustuu laitteen edistyneeseen teknologiaan. Se soveltuu kaikkiin nostotöihin, kokoonpanolinjan herkästi vaurioituvien osien tarkoista nostoista aina raskaaseen nostokäyttöön.

SLX-nostimessa on sähköisen CLX-ketjunostimen ominaisuuksien ohella joukko lisätoimintoja, ja se nostaa jopa 2,5 tonnin painon.

Erityisen turvallinen nostin

SLX-nostimessa on taajuusmuuttajakäyttöinen portaaton nopeudensäätö, elektroninen ylikuormasuoja, ketjun löystymisen esto ja ohjelmoitavat rajakytkimet. Laajennettu nopeusaluetoiminto tehostaa lyhyitä työsyklejä ja nopeuttaa osittaisten kuormien nostoja ja laskuja.

Shokkikuorman esto -turvatoiminto vähentää kuorman painosta aiheutuvien kiskaisuvoimien vaikutusta. Liukukytkimen ja jarrun pulssianturivalvonta parantavat nostimen turvallisuutta.

Pitkä käyttöikä ja muunneltava rakenne

Turvallinen ja helposti huollettava SLX-nostin sopii monenlaisiin työtehtäviin, tarkoista nostoista raskaisiin ja hankaliin nostotöihin. Lujarakenteisena ja kestävänä nostimena se toimii pitkäikäisenä työvälineenä tuotantolaitoksessasi.

Lisätietoja sähköisestä SLX-ketjunostimesta saat kampanjasivustolta konecranes.com/clx tai ottamalla meihin yhteyttä.

Technical specifications

Nimelliskuorma (kg)

Nostin

SLX05

SLX10

2500

X

1000

X

X

Ladattavat tiedostot