You are here

Automaattiset pinoamisnosturit

 

Pinoittain etuja

Konttien automaattinen siirtäminen ja pinoaminen on seuraava askel konttinosturiteknologian kehityksessä, joka alkoi konttiliikenteen käyttöönotosta 1960-luvulla. Konecranes-konsernin automaattiset pinoamisnosturit (ASC) tarjoavat merkittäviä etuja tälle entistä enemmän automatisoidulle toimialalle.
Useita ASC-nostureitamme voidaan etäohjata ja niitä ohjaamaan riittää yksi käyttäjä, mikä parantaa merkittävästi tuottavuutta.

Konttinosturi – kokemuksen innoittama

Konecranes-konsernin ASC-nosturin suunnitteluratkaisut perustuvat eri puolilla maailmaa sijaitsevien satamien todellisiin kisko- ja konttipihaolosuhteisiin, mitä täydennetään RTG-nosturiemme hyväksi todetulla teknologialla. Konecranes-konsernin ASC-nosturit on rakennettu erityisesti toimimaan todellisissa konttipiha- ja kiskokonfiguraatioissa ja työkäytännöissä. Niiden kevyt ja älykäs rakenne yhdessä aktiivisen kuormanhallinnan ja integroidun siirtämisen kanssa tekevät konttien pinoamisesta nopeampaa ja tarkempaa tosielämän tilanteissa.

Toimitamme kaiken kattavan ratkaisun

Konecranes voi toimittaa käytössä testatun, kattavan ASC-ratkaisun konttipihatoimintoihisi laitteen suunnittelusta aina luovutukseen. ASC-nosturimme ovat modulaarisia, mikä tehostaa pystyttämistä paikan päällä. Takaamme, että toimituksen kaikki vaiheet on virtaviivaistettu niin, että toimintasi voi alkaa aikataulussa suunnitelmien mukaisesti.

Video

Port Cranes from Konecranes