You are here

Yard IT konttien käsittelyyn

 

Aina oikealla tiellä

Konecranes-konsernin RTG-nosturien automaattiohjauksella varustetut Yard IT -paikannustuotteet ja -palvelut parantavat työntekijöiden turvallisuutta ja tuottavuutta. Yard IT pitää RTG-nosturin ohjelmoidulla kulkureitillä, jolloin kuljettaja voi keskittyä muihin tehtäviin. Yard IT -paikannustuotteiden ja -palvelujen tarkan automaattiohjauksen ansiosta konttipino voidaan kohdistaa erittäin tarkasti. Tämä puolestaan mahdollistaa korkeamman pinotiheyden ja auttaa estämään epämääräisten ja vaihtelevien pinojen aiheuttamia törmäyksiä.

Yard IT takaa tarkkuuden

Konecranes tarjoaa maailman tarkimman ja luotettavimman RTG-nosturien automaattiohjausjärjestelmän: Yard IT -paikannustuotteet ja -palvelut. Kaksoisantenniteknologian ja patentoidun RAAS-teknologian yhdistelmä minimoi signaalihäviön, ja järjestelmän paikannustarkkuus on ±2,5 cm. GPS-paikannusjärjestelmämme on kehitetty erityisesti RTG-nostureille. Se mahdollistaa nosturin kulkusuunnan reaaliaikaisen valvonnan myös RTG-nosturin ollessa paikoillaan. Yksiantennijärjestelmällä tämä ei onnistu.

Tehokas joka käänteessä

RTG-nosturien automaattiohjausjärjestelmän kanssa käytettävä GPS-teknologia voidaan yhdistää kontinpaikannusverkostoosi. Voit tarjota kuljettajillesi tuottavuutta parantavia työkaluja, kuten Auto-Stop, Auto-Move, Auto-SlowDown ja Auto-Grab.

  • DGPS-kaksoistaajuusvastaanotin takaa tarkkuuden ja varmennuksen
  • DGPS-vastaanottimen kaksoisantennit RTG-nosturin molemmissa päissä mahdollistavat kulkusuunnan määrittämisen tarkasti
  • Täysin integroitu PLC-järjestelmien, kuten AC-kooderien kanssa
  • Graafinen poikkeamanäyttö ohjaamossa
  • Automaattinen hidastus ja nopea alasajo, mikäli kulkureitiltä poiketaan liiaksi