You are here

Konecranes esittelee automatisoidun RTG-järjestelmän

Konecranes esittelee tänään TOC Europe 2013 -tapahtumassa Rotterdamissa automatisoidun RTG (ARTG) - järjestelmän konttienkäsittelyyn. Uusi järjestelmä tarjoaa RTG-terminaalioperaattoreille kaikki automaation edut: tuotannolliset kustannussäästöt, suuremman tuottavuuden, lisääntyneen ennustettavuuden ja aiempaa paremman turvallisuuden.

Konecranes ARTG -järjestelmä on rakennettu markkinoiden johtavan, konttikenttien vaihteleviin alustoihin hyvin mukautuvan 16-pyöräisen Konecranes RTG -nosturin ympärille. Järjestelmään kuuluu täydellinen rekkaliikenteen ohjauksen infrastruktuuri, etäohjausasema, jossa on erityisesti tähän kehitetty graafinen käyttöliittymä (Graphical User Interface, GUI) ja IT-järjestelmä, jossa on rajapinta asiakkaan terminaalin ohjausjärjestelmään (Terminal Operating System, TOS).

Uuden ARTG-järjestelmän avulla Konecranes on ratkaissut automaattisten RTG:den käyttöönottoa estäneet ongelmat. Konecranes ARTG-nosturi pystyy sopeutumaan vaihteleviin olosuhteisiin ja sietää epätasaisia konttipihoja. Järjestelmän automaattinen toimintamalli hallitsee vaativan konttipihan rekkaliikenteen.

Järjestelmä on rakennettu automaatioon erinomaisesti sopivan 16-pyöräisen Konecranes RTG:n ympärille. Älykäs teräsrakenne ja aktiivinen kuormanhallinta (Active Load Control) -järjestelmä sopeutuu vaihtelevalle RTG-konttipihan alustalle. Asiakkaat voivat aloittaa RTG-toimintojensa automatisoinnin nykyisellä konttipihaltaan.

Prosessinäkökulmasta Konecranes tarjoaa turvallisen infrastruktuurin ja älykkään liikenteenohjauksen. Tämä malli toimii pohjana asiakaskohtaisten sovellusten toteuttamiseen.

Tämä automatisoidun RTG -järjestelmän lanseeraus takaa RTG-pohjaisten konttiterminaalien omistajille ja operaattoreille kasvupolun kohti täysin automatisoituja toimintoja.

Lisätietoja:
Lehdistö
Tuomas Saastamoinen, myynti- ja markkinointijohtaja, Konecranes, Satamanosturit
Sähköposti: tuomas.saastamoinen@konecranes.com tai puh. 020 427 2662

Svend Videbaek, Marketing Specialist, Konecranes, Satamanosturit
Sähköposti: svend.videbaek@konecranes.com tai puh. 020 427 2548

Tämä lehdistötiedote ja ladattava kuva löytyvät www-sivuiltamme osoitteesta www.konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2012 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 170 miljoonaa euroa. Konsernilla on 12 100 työntekijää 626 kohteessa 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).