You are here

Sähkökäyttöinen Konecranes CLX -ketjunostin sai German Design Award 2015 -erityismaininnan

Palkittu sähkökäyttöinen Konecranes CLX -ketjunostin sai German Design Award 2015 -kilpailussa erityismaininnan laadukkaasta muotoilustaan. German Design Award on yksi arvostetuimmista, korkealaatuisia tuotteita palkitsevista suunnittelupalkinnoista.

Sähkökäyttöinen CLX-ketjunostinsarja on suunniteltu perusnostotarpeisiin, ja nostimen nostokapasiteetti on viisi tonnia. CLX-ketjunostin sopii erityisesti konepajateollisuuteen. Ketjunostinta suojaa vankka alumiinirunko, jonka voi helposti avata kunnossapitoa varten. Ergonomisen painikeohjaimen kumipinnoite takaa tiukan otteen.

”Olemme erittäin iloisia tästä erityismaininnasta”, sanoo Johannes Tarkiainen Industrial Design Manager, Konecranes. ”Vuonna 2013 Konecranes CLX -ketjunostin voitti ”red dot award: product design 2013” -palkinnon. Nyt saatu toinen palkinto osoittaa, että tuotteemme on erittäin onnistunut.”

Lisätietoja:
Mikael Wegmüller, markkinointi- ja viestintäjohtaja
Sähköposti: mikael.wegmuller@konecranes.com tai puh. +358 20 427 2008

Johannes Tarkiainen, Industrial Design Manager
Sähköposti: Johannes.tarkiainen@konecranes.com tai puh. +358 20 427 2128

Tämä lehdistötiedote löytyy www-sivuiltamme osoitteesta www.konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2013 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 100 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 900 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).

Content bottom