You are here

Suomen Konecranes-työstökonehuolto 3nine öljysumuerottimien toimittajaksi

Suomen Konecranes-työstökonehuolto tarjoaa jatkossa työstökoneasiakkailleen 3nine öljysumuerottimia. Konecranes on tehnyt sopimuksen ruotsalaisen öljysumuerottimia valmistavan 3nine AB:n kanssa. Käytetyn tekniikan avulla saavutetaan 99,97 % puhdistusteho alhaisilla elinkaarikustannuksilla. Samalla koneistajille luodaan aiempaa terveellisempi ja turvallisempi työympäristö. Konecranes toimii 3nine-tuotteiden toimittajana Suomessa ja vastaa myös tuotteiden asennuksesta, varaosista ja huoltotuesta.

Monet Konecranes-työstökonehuollon asiakkaista ovat jo 3nine- öljysumuerottimien käyttäjiä. Näiden käyttökustannuksiltaan edullisten tuotteiden avulla Konecranes haluaa osaltaan auttaa Suomen konepajateollisuutta kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Kattavan Konecranes-huolto-organisaation kautta 3nine tuotteita saa myös valmiiksi asennettuina.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluja, jotka edistävät tuottavuutta ja turvallisuutta. Nämä öljysumuerottimet ovat osa palvelutarjontaamme, ja ne tukevat edellä mainittua strategiaamme”, kertoo Jukka Penttinen, Konecranes Finland Oy:n MTS tuotelinjajohtaja.

”Yhteistyö Konecranes-konsernin kaltaisen maailmanluokan palvelutarjoajan kanssa on meille tärkeää. Yhteistyön avulla voimme tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua ja tukea. Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaidemme tuotantoprosesseja ja auttaa heitä puhtaamman ja turvallisemman työympäristön luomisessa.”, sanoo Oskar Olai, 3nine Ab:n toimitusjohtaja.

3nine on ruotsalainen korkean teknologian yritys, joka toimittaa ratkaisuja prosessi-ilman puhdistamiseksi. Käänteentekevä teknologia perustuu keskipakoisvoimalla tehtyyn erotteluprosessiin ja se tehostaa huomattavasti öljysumun puhdistusta. Päinvastoin kuin yleensä, laite ei vaadi jatkuvaa kunnossapitoa.

3nine Ab on perustettu Ruotsissa vuonna 2002. Se on toimittanut jo yli 8000 öljysumuerotinta tyytyväisille asiakkaille ympäri maailman. Vuonna 2013 yrityksen liikevaihto oli 6,2 MEUR. 3nine kuuluu Grilmaldi Industri -ryhmään.

Lisätiedot: Jyrki Ihaniemi, Sales Engineer, Konecranes Finland Oy
Sähköposti: jyrki.ihaniemi@konecranes.com tai puh.040 – 543 4484

Tämä tiedote yhdessä ladattavien kuvien kanssa löytyy websivuiltamme www.konecranes.fi

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2013 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 100 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 11 800 työntekijää ja 600 huoltopistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).

Content bottom