You are here

Konecranes isännöi Suomen ensimmäistä IndustryHack Hackathon-tapahtumaa

Konecranes isännöi Suomen ensimmäistä IndustryHack Hackathon-tapahtumaa Hyvinkäällä 6.–8.2.2015. Tapahtumassa 15 joukkuetta kehittää 48 tunnin ajan uusia sovelluksia ja palveluja materiaalinkäsittelyssä hyödynnettävän teollisen internetin ympärille. Tapahtuma yhdistää koodaajien ja suunnittelijoiden osaamisen ja innostuksen tekniseen Konecranes-asiantuntemukseen.

IndustryHack-tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille teollisen internetin tarjoamia mahdollisuuksia ja saada ihmiset innostumaan aiheesta. Teollinen internet on yleistynyt erilaisessa liiketoiminnassa. Se parantaa turvallisuutta ja tuottavuutta, ja tarjoaa rajattomasti potentiaalia uusille liiketoimintamalleille ja -ratkaisuille.

”Tärkeimpänä tavoitteenamme on saada Hackathon-tapahtuman kautta uusia ja innovatiivisia ideoita teollisen internetin hyödyntämiseksi materiaalinkäsittelyssä”, sanoo Juha Pankakoski, Chief Digital Officer, Konecranes. ”Tapahtuma on mielestämme myös hieno keino verkostoitua ja tukea startup- ja pienyrityksiä, joissa hyviä ratkaisuja syntyy nopeasti.”

Tulokset esitellään tuomaristolle tapahtuman päätteeksi sunnuntai-iltapäivällä, ja paras innovaatio palkitaan.

Lisätietoja:
Lehdistö:
Mikael Wegmüller, markkinointi- ja viestintäjohtaja
Sähköposti: mikael.wegmuller@konecranes.com tai puhelin 020 427 2008

Juha Pankakoski, Chief Digital Officer
Sähköposti: juha.pankakoski@konecranes.com tai puhelin 020 427 2090

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2013 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 100 miljoonaa euroa. Konsernilla on 12 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).