You are here

Konecranes toimittaa kolme RMG-nosturia Haifaan

Konecranes on saanut kolmen kiskoilla kulkevan RMG (rail mounted gantry) -konttinosturin jatkotilauksen israelilaiselta Haifa Port Company -yritykseltä.

Tämän nosturitoimituksen jälkeen Haifa Port Companylla on kaikkiaan 15 Konecranes RMG -nosturia. Nyt tilatut kolme nosturia toimitetaan vuoden 2016 lopussa ja 2017 alussa. Tilaus on kirjattu vuoden 2014 neljännelle vuosineljännekselle ja osapuolet ovat sopineet, ettei kauppasummaa julkisteta.

“Nämä RMG-nosturit olivat alkuperäisen sopimuksen optiona,” sanoo Jussi Sarpio, johtaja, RMG-nosturit, Konecranes/Satamanosturit. “Olen iloinen tästä jatkotilauksesta, joka osoittaa, että nostureiden suorituskyky ja luotettavuus ovat Haifa Port Companyn vaatimalla tasolla.”

RMG-nosturit työskentelevät konttipihalla, ja ne pystyvät nostamaan yksi yli viiden konttia. Nostureiden nostokapasiteetti on 40 tonnia ja jänneväli 32 metriä. Kuten valtaosa Haifa Port Companyn RMG-nostureista, myös toimitettavat nosturit varustetaan tuottavan pinoamisen takaavalla Active Load Control -järjestelmällä sekä DGPS-järjestelmällä.

Nostureissa on myös Konecranes TRUCONNECT® Etädiagnostiikka.

“Konecranes RMG -nosturit ovat erittäin tuottavia, luotettavia nostureita. Olemme varmoja, että ne palvelevat asiakaitamme hyvin”, sanoo Gil Friedler, Head of Design and Development, Haifa Port Company.  

Lisätietoja:
Lehdistö
Jussi Sarpio, johtaja, RMG-nosturit, Konecranes/Satamanosturit
Sähköposti: jussi.sarpio@konecranes.com tai puhelin 020 427 2582

Sijoittajat ja analyytikot
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja
Sähköposti: miikka.kinnunen@konecranes.com tai puhelin 20 427 2050
 

Tämä lehdistötiedote on luettavissa verkkosivuillamme osoitteessa www.konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2013 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 100 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 800 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).