You are here

Konecranes toimittaa neljä RTG-nosturia lisää TCV Stevedoring Company S.A.:lle Espanjaan

Tämä on kuudes Konecranes RTG-nosturitoimitus TCV:lle. Kun nyt tilatut neljä nosturia on toimitettu, TCV:llä on käytössään 20 Konecranes RTG –nosturia. Nosturit toimitetaan vuoden 2016 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

“Olemme tehneet yhteistyötä TCV Stevedoring Company -yrityksen kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan. Ensimmäiset Konecranes RTG:t tilattiin ja toimitettiin vuonna 2004”, kertoo Kim Salvén, Euroopan myyntijohtaja, Konecranes-satamanosturit. ”TCV:n luottamus meihin perustuu laitteidemme erinomaiseen suorituskykyyn ja korkealuokkaisiin kunnossapitopalveluihimme. Aiomme edelleen olla luottamuksen arvoisia.”

16-pyöräiset RTG-nosturit on varustettu aktiivisella kuormanhallintajärjestelmällä, Diesel Fuel Saver -polttoaineen säästöjärjestelmällä, automaattiohjauksella ja nosturin hallintajärjestelmällä (CMS), jotka tulevat nostureiden turvallista ja häiriötöntä käyttöä. Nostureiden nostokapasiteetti on twin-lift-operaatiossa 50 tonnia, ja ne pinoavat yksi yli viiden konttia päällekkäin. Pukin jalkojen väliin mahtuu ajotien lisäksi kuusi konttia rinnakkain.

Lisätietoja:
Lehdistö
Kim Salvén, myyntijohtaja, Eurooppa
Sähköposti: kim.salven@konecranes.com tai puhelin 020 427 2552

Sijoittajat ja analyytikot:
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti: miikka.kinnunen@konecranes.com tai puhelin 020 427 2050

Tämä lehdistötiedote ja ladattava kuva löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta www.konecranes.com.

Lisää mielenkiintoisia Konecranes-juttuja osoitteessa wayup.konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2014 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 011 miljoonaa euroa. Konsernilla on 12 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).