You are here

Konecranes esittelee BOXPORTER RMG -nosturin

Konecranes esittelee 14. kesäkuuta 2016 uuden RMG-nosturin (Rail Mounted Gantry crane, RMG) Hampurissa Saksassa järjestettävillä TOC Europe -messuilla. Uusi BOXPORTER-nosturi tarjoaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen intermodaaliterminaalien konttikäsittelyyn: kuljettajalla on mukavasta työtilastaan erinomainen näkyvyys ympäristöönsä. Rekkojen ja junien lastausta sekä konttien pinoamista helpottaa lisäksi ohjaamossa oleva graafinen käyttöliittymä.

Konecranes on jo vuosien ajan toimittanut RMG-nostureita intermodaaliterminaaleihin. Uusi BOXPORTER RMG on kehitetty asiakaspalautteen ja järjestelmällisen käyttöolosuhteiden tarkastelun pohjalta. BOXPORTERin modulaarinen rakenne tarjoaa standardoinnin tehokkuusedut samalla, kun se antaa asiakkaalle erinomaisen mahdollisuuden räätälöidä nosturi tarpeisiinsa sopivilla lisäominaisuuksilla. Tuloksina ovat nopea nosturin toimitus, konttien käsittelyn suuri tuottavuus, erinomainen luotettavuus, vähäinen huoltotarve ja pitkä käyttöikä. Etäkäyttö ja jopa täysi automatisointi ovat mahdollisia heti alusta alkaen, tai myöhemmin nosturin elinkaaren aikana.

Kirkkain näkymä
Intermodaaliterminaalien konttienkäsittely-ympäristö asettaa nostolaitteille omat erityisvaatimuksensa. Mitä paremmin kuljettaja näkee ympäristönsä ohjaamosta, sitä turvallisemmin ja tuottavammin hän voi työskennellä. BOXPORTERin nosturiohjaamosta on sijoittelunsa sekä graafisen käyttöliittymänsä ansiosta kirkkain näkymä intermodaalioperaatiossa. Edistyksellinen käyttöliittymä on alun perin kehitetty automatisoitujen pinoamisnostureiden etäohjauksen tarpeisiin.

Huipputuottavuutta
Intermodaali-RMG-nosturin tuottavuusvaatimus on erittäin korkea. BOXPORTERissa hyödynnetään Konecranesin omaa Active Load Control -järjestelmää (ALC), joka on integroitu heilunnanesto- ja hienopaikannusjärjestelmä. Sen avulla voidaan tehokkaasti hallita kuormauselintä liikuttamatta koko nosturia.

Ainutlaatuiset etäpalvelut
BOXPORTER RMG -nosturissa hyödynnetään TRUCONNECT® -etäpalvelua. Yhdessä yourKonecranes.com-asiakasportaalin kanssa se mahdollistaa konttiterminaalin käyttöpäällikölle päätöksenteon nosturin todellisten käyttötietojen perusteella.

Lisätiedot:
Lehdistö
Ville Hoppu, myyntipäällikkö, Konecranes, satamanosturit
Sähköposti: ville.hoppu@konecranes.com tai puhelin +358 20 42711, kysy Ville Hoppua.

Sijoittajat ja analyytikot
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja
Sähköposti miikka.kinnunen@konecranes.com tai puh. +358 20 427 2050

Tämä lehdistötiedote löytyy web-sivuiltamme osoitteesta www.konecranes.com.

Lue lisää mielenkiintoisia Konecranes-tarinoita osoitteessa
wayup.konecranes.com.

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2015 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 126 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 11 600 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).

Press images

Download high resolution image