You are here

Konecranes toimittaa 10 raskasta nosturia yhdysvaltalaisen Commercial Metals Companyn uuteen terästehtaaseen

Konecranes sai tammikuussa 2016 kymmenen raskaan terästehdasnosturin tilauksen yhdysvaltalaisen Commercial Metals Companyn (CMC) uuteen terästehtaaseen Durantiin Oklahomaan. Nostureita käytetään terästehtaan tuotantoprosessin eri vaiheissa. Tehtaan on määrä valmistua syksyllä 2017. Nosturit toimitetaan vaiheittain vuoden 2016 aikana. Konecranes asentaa nosturit ja tekee niille kuormaustestaukset sekä käyttöönoton osana toimitusta.

"Tavoitteemme on olla asiakkaillemme elinikäinen kumppani alhaisempien omistuskustannusten saavuttamisessa”, sanoo Doug Maclam, Vice President, Sales and Marketing, Industrial Equipment, Konecranes Region Americas. "Olemme iloisia tästä merkittävästä tilauksesta terässektorilta, jossa olemme kehittyneet vuosien aikana huomattavasti. Samaan aikaan olemme todella tyytyväisiä, kun tärkeä asiakas valitsee meidät jälleen kerran.”

Nostureissa on monia teknisiä ominaisuuksia, jotka auttavat lisäämään tehtaan tuottavuutta. Osassa nostureita on ohjaamo kuljettajalle, osa toimii radio-ohjauksella. Nostureissa on myös Konecranes TRUCONNECT®etävalvonta, joka kerää antureiden avulla käyttötietoa käyntiajasta, moottorikäynnistyksistä, työjaksoista ja jarrujen kunnosta. Asiakas näkee tiedot milloin tahansa Konecranes-asiakasportaalin yourKONECRANES.comin kautta, ja pystyy näin tekemään faktoihin perustuvia päätöksiä kunnossapidosta.

Lisätietoja:
Marko Tulokas, Senior Vice President, Product and Applications Management, Industrial Equipment
Sähköposti: marko.tulokas@konecranes.com tai puhelin: +358 40 745 8882

Sijoittajat ja analyytikot
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja
Sähköposti: miikka.kinnunen@konecranes.com tai puhelin +358 20 427 2050

Tämä lehdistötiedote löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta www.konecranes.com

Lisää mielenkiintoisia Konecranes-tarinoita osoitteessa wayup.konecranes.com

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluja kaikille nostolaitemerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2015 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 126 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 900 työntekijää 600 toimipisteessä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).