You are here

Konecranes toimittaa neljä RTG-nosturia lisää TCV Stevedoring Company S.A:lle Espanjaan

Konecranes sai joulukuussa 2015 uuden, neljän RTG-nosturin tilauksen TCV Stevedoring Company S.A:lta Valenciasta Espanjasta. Tämä on seitsemäs Konecranes RTG -toimitus TCV:lle. Kun nyt tilatut nosturit on toimitettu, TCV:llä on käytössään 24 Konecranes RTG -nosturia. Nosturit toimitetaan vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä. 

”Yhteistyömme TCV Stevedoring Companyn kanssa on alkanut yli kymmenen vuotta sitten ja jatkuu entistä vahvempana. Ensimmäiset Konecranes RTG -nosturit tilattiin ja toimitettiin vuonna 2004”, sanoo Kim Salvén, Euroopan myyntijohtaja, Konecranes-satamanosturit. ”TCV:n luottamus meihin perustuu laitteidemme erinomaiseen suorituskykyyn ja korkealaatuisiin kunnossapitopalveluihimme. Luottamus pitää ansaita, ja me aiomme jatkossakin olla TCV:n luottamuksen arvoisia.”

Tilatuissa 16-pyöräisissä RTG-nostureissa on aktiivinen kuormanhallintajärjestelmä, Diesel Fuel Saver -polttoaineen säästötoiminto, Auto-steering -ominaisuus ja nosturin hallintajärjestelmä (CMS), jotka tukevat nostureiden turvallista ja häiriötöntä käyttöä. Nostureiden nostokapasiteetti on twin-lift-toiminnolla 50 tonnia. Nosturit voivat pinota yksi yli viiden konttia päällekkäin, ja pukin jalkojen väliin mahtuu ajotien lisäksi kuusi konttia rinnakkain.

Lisätietoja:
Lehdistö
Kim Salvén, Euroopan myyntijohtaja, Satamanosturit, Konecranes
Sähköposti: kim.salven@konecranes.com tai puh. +358 20 427 2552

Sijoittajat ja analyytikot:
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, Konecranes
Sähköposti:
miikka.kinnunen@konecranes.com tai puh. +358 20 427 2050
 

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2014 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 011 miljoonaa euroa. Konsernilla on 12 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).