You are here

Konecranes esittelee teknologiaansa Teknologia 2017 -tapahtumassa

Konecranes on mukana Teknologia 2017 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.10.2017, osastolla 7 e 130. Pääteemana on Konecranes-teknologia ja älykäs kunnossapito.

Konecranesin puheenvuorossa 11.10. klo 15:30 – 16:00 päälavalla Ilkka Blomqvist, Product Group Manager, Digital Services, kertoo miten huollon toiminnanohjausjärjestelmän ja TRUCONNECT®-etäpalvelun avulla kerätty data kootaan yourKONECRANES asiakasportaaliin sekä miten dataa analysoimalla tehdään kunnossapitoon liittyviä havaintoja ja päätöksiä.

”YourKONECRANES.com-asiakasportaali tarjoaa reaaliaikaisen näkymän laitekunnossapitoon. Sen avulla asiakas voi tarkastella ja analysoida koko laitekannan tilaa tai vaikka porautua yksittäisten laitteiden huolto- ja kunnossapitotietoihin”, Ilkka Blomqvist sanoo.

Konecranesin näyttelyosastolla voi kokeilla etäohjaustyöpistettä (Remote Operating Station, ROS) jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti ergonomiaan ja nosturin helppoon ohjaukseen. Etäohjauspiste sai tammikuussa 2017 kunniamaininnan Fenniaprize 17 -kilpailussa hienon muotoilunsa ja käyttäjäkokemuksensa ansiosta.

Osastolla voi myös etäohjauksella ajaa Konecranesin Hyvinkään tehdasalueella sijaitsevaa nosturia sekä tutustua AGILON-kunnossapitovarastojärjestelmään. Se auttaa pitämään varastosaldot kohdallaan kirjaamalla kaikki varastotapahtumat valokuvan ja muuttuneen saldon kera.

Lisätietoja:
Mika Viro, Johtaja, Nosturihuolto, Suomi & Baltia, Konecranes
Sähköposti: mika.viro@konecranes.com tai puh. 0400-207 009

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2016 konsernin (vertailukelpoinen yhdistetty yhtiö) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 16 800 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).