You are here

Konecranes ja Valtteri Bottas jatkavat yhteistyötään

Maailman johtava nostolaitevalmistaja Konecranes jatkaa globaalia markkinointiyhteistyötään Grand Prix -voittaja Valtteri Bottaksen virallisena yhteistyökumppanina kaudella 2018.

Konecranesin olemassa olevat ja potentiaaliset asiakkaat näkevät yhteistyötarinan jatkuvan verkossa, sosiaalisessa mediassa, ulkomainonnassa, videoilla ja tapahtumissa. Konecranes-logo näkyy myös jatkossa Bottaksen ajohaalareissa ja hänen henkilökohtaisilla kanavillaan.

Konecranesin toimitusjohtaja Panu Routila kertoo toukokuussa 2017 alkaneen yhteistyön ylittäneen molempien odotukset.

”Olemme todelle innoissamme yhteistyöstä Valtterin kanssa. Olemme saaneet valtavasti positiivista palautetta sekä asiakkailta että yrityksen sisältä. Olemme nauttineet menestyksestä ja näemme, että yhteistyön kautta molemmilla osapuolilla on vielä paljon saavutettavaa”, hän sanoo.

Kauden viimeiseen osakilpailuun valmistautuva Valtteri Bottaskin kehuu yhteistyötä.

“Kuluneen vuoden aikana välillemme on muodostunut toimiva yhteistyökumppanuusmalli. On ollut mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon yhteistä väliltämme on löytynyt, ja kuinka luontevasti kaksi maailmaa ovat kohdanneet”, Bottas sanoo.

Konecranesin ja Valtteri Bottaksen yhteistyötä voi seurata osoitteessa powermeetscontrol.com sekä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #powermeetscontrol.

Lisätietoja lehdistölle:

Mikael Wegmüller, johtaja, markkinointi ja viestintä, Konecranes
Puh: +358 40 776 2314
Sähköposti: mikael.wegmuller@konecranes.com

Ville Ahtiainen, Valtteri Bottaksen agentti
Puh: +358 40 552 3046
Sähköposti: ville@valtteribottas.com

Konecranes lyhyesti

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2016 konsernin (vertailukelpoinen yhdistetty yhtiö) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 16 600 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Content bottom