You are here

Konecranes tuo asiakkaidensa käyttöön Crane Advisor -työkalun globaalisti

Konecranes Crane Advisor on online-työkalu, joka helpottaa siltanosturin valintaa ehdottamalla asiakkaalle parhaiten sopivia nostureita. Jo aiemmin Yhdysvalloissa käytössä ollut työkalu otetaan nyt käyttöön muuallakin maailmassa. Työkaluun on myös lisätty ominaisuuksia ja uutta sisältöä.

Johtava siltanosturien toimittaja Konecranes panostaa tuotekehitykseen voidakseen tuoda markkinoille uudenlaisia teknologioita ja tuotteita. ”Crane Advisor -palvelu helpottaa ja tehostaa asiakkaiden tiedonhakua”, toteaa Jari Myyryläinen, Vice President, Konecranes Industrial Applications. ”Crane Advisor antaa asiakkaalle arvokasta tietoa hänen omien yksilöityjen nostotarpeidensa perusteella.”

Räätälöityä tietoa helposti ja nopeasti

Saadakseen nosturisuosituksen asiakkaan tarvitsee antaa Crane Advisorille vain neljä tietoa: teollisuudenala, kapasiteetti, jänneväli ja käyttöluokka. Ikonipohjaista työkalua on todella helppo käyttää. Kun kaikki tiedot on annettu, työkalu ehdottaa asiakkaalle parhaiten sopivia siltanostureita. 

Crane Advisorin suosituksen ansiosta asiakas voi tutustua hänelle sopivimpiin tuotteisiin jo ennen Konecranes-myyntiedustajan tapaamista -- tämä säästää asiakkaan aikaa ja nopeuttaa päätöksentekoa. Etu on merkittävä, sillä aika on rahaa.

Tutustu Crane Advisoriin tässä: craneadvisor.konecranes.com

Lisätietoja:
Crane Advisor -työkalu:
Jari Myyryläinen, Vice President, Konecranes Industry Applications
Sähköposti: Jari.myyrylainen@konecranes.com tai puhelin 040 873 3050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2016 yrityksen (vertailukelpoisen yhdistetyn yhtiön) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Konsernilla on 16 800 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Press images

Download high resolution image