You are here

Konecranes uudelleenrahoitti 400 miljoonan euron valmiusluoton

Stock exchange release

Konecranes on allekirjoittanut viisivuotisen 400 miljoonan euron valmiusluottosopimuksen yhteistyöpankkiensa kanssa. Valmiusluotossa on kaksi 12 kuukauden jatko-optiota. Luottoa käytetään konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin ja se korvaa elokuussa 2016 tehdyn 400 miljoonan euron luottojärjestelyn.

Luottolimiitin koordinaattoreina toimivat Commerzbank, Danske Bank, Nordea Bank ja SEB ja pääjärjestäjinä edellä mainittujen lisäksi BNP Paribas, Citi, OP Yrityspankki ja Svenska Handelsbanken. Muut järjestäjäpankit ovat BBVA, Credit Agricole, DBS, Deutsche Bank, Helaba, HSBC, ING, RBI, Santander ja Swedbank. Luottolimiitin agenttina toimii SEB.
 
KONECRANES OYJ

Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja

LISÄTIETOJA
Tomi Hintikka, rahoitusjohtaja
tomi.hintikka@konecranes.com tai puh.  020 427 2042

Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja
miikka.kinnunen@konecranes.com tai puh. 020 427 2050

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2016 yrityksen (vertailukelpoisen yhdistetyn yhtiön) liikevaihto oli yhteensä 3 278 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 16 600 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranesin osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com