You are here

Uratarinoita

Alexandra

Aina on jotain uutta opittavaa.
Saint Petersburg, Russia
District Operations Manager

Työn mukana tulee vastuu

Synnyin Pietarissa, Venäjällä, missä työskentelen ja asun edelleen. Joulukuussa 2010 minut nimitettiin Konecranes-konsernin Venäjän varaosatoimintojen johtajaksi. Uuteen tehtävääni kuului koko maan varaosamyynnin hoitaminen. Tehtäviini kuuluu myös varmistaa, että varaosien toimitusketju toimii asianmukaisesti ja että kunnossapitomme saa oikeanlaista tukea. Tämä on suuri vastuu, mutta yritys luottaa minuun. Tällaisen yrityksen pyörittäminen edellyttää luottamusta työntekijöihin.

Kollegat auttavat tarvittaessa

Dynaaminen varaosaliiketoiminta muuttuu nopeasti. Teemme tauotta töitä laadukkaiden komponenttien ja laitteiden toimittamiseksi ympäri Venäjää. Haluamme asiakkaiden nostavan liiketoimintojaan ja säilyttävän tuottavuutensa korkealla tasolla, joten täsmälliset toimitukset ovat ensisijaisen tärkeitä. Konecranes-tiimiltäni saama jatkuva tuki mahdollistaa tämän. Voin tarvittaessa luottaa kollegoideni apuun. Jos minulla on kysyttävää, saan palautetta oman maatiimini lisäksi kaikilta Konecranes-konsernin työntekijöiltä ympäri maailmaa .

Näköpiirin laajentaminen

Olen työskennellyt Konecranesilla nyt kuusi vuotta. Olen ollut monissa eri tehtävissä ja tavannut paljon mielenkiintoisia ihmisiä matkan varrella. Arvostan sitä, että yritys on auttanut minua laajentamaan näköpiiriäni ja kehittymään ammatillisesti. Minulle on tärkeää myös se, että Konecranes suhtautuu avoimesti innovaatioon. Kyllästymään ei pääse, kun kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita. Aina on jotain uutta opittavaa. Kerron mielelläni ystävilleni, että Konecranes-konsernissa on erityinen ilmapiiri ja että tein oikein tullessani tänne töihin.