You are here

Uratarinoita

Alun

Älä jää paikoillesi.
Cwmbran, South Wales, United Kingdom
Branch manager

Ohjat käsissä

Olen sivuliikkeen johtaja Cwmbranissa, Etelä-Walesissa. Vastaan yleisesti kaikista toiminnoistamme sen lisäksi, että paimennan noin kymmentä huoltoteknikkoamme. Kaikki alkoi jokin aika sitten julkaistusta lehti-ilmoituksesta, johon vastaamalla pääsin huoltoteknikoksi yritykseen, jonka Konecranes osti. Ylenin sittemmin huoltopäälliköksi. Voin ilokseni sanoa, että päätös oli oikea. Nautin siitä, että työskentelemme erilaisten asiakkaiden kanssa ja siitä, kun kaikki sujuu hyvin.

Enemmän kuin loistava tuote

Konecranes on yritys, joka ymmärtää, että me myymme muutakin kuin loistavaa tuotetta. Haluamme vaikuttaa, auttaa ja parantaa asiakkaidemme liiketoimintoja. Huoltoyksikössä erityisesti on tärkeää löytää oikeita työntekijöitä ja antaa heille heidän tarpeitaan vastaava asema, olivatpa tarpeet kuinka moninaisia tahansa. Konecranes voi tarjota ja tarjoaakin mahdollisuuksia kaikenlaiseen kehittymiseen eri tehtävissä – tai samassa tehtävässä eri toimipaikassa, jos työntekijä niin haluaa.

Mahdollisuuksia lähellä ja kaukana

Tunnen oloni turvalliseksi itselleni tutulla alalla, mutta kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tällä hetkellä keskityn menestymään sivuliikkeen johtajana samalla, kun suoritan liikkeenjohdon kandidaatin tutkintoa. Jos yrityksessä avautuu toinen työtehtävä, tartun siihen innolla. Mihin tahansa päädynkin, ylpeyteni saa minut tekemään kaikkeni menestyäkseni tehtävässä.Haluan sanoa mahdollisille työnhakijoille, että Konecranes avaa mahdollisuuksia niin lähellä kuin kaukana. Sinun on vain päätettävä, mitä ja minne haluat.