You are here

Uratarinoita

Ann

Haasteiden voittaminen tiiminä.
Phoenix, Arizona, United States
Branch Manager

Joukkuepelaaminen

Minun tarinani Konecranesilla alkoi lehti-ilmoituksesta yli 20 vuotta sitten. Ensimmäinen työpaikkani oli ostoreskontravirkailijana Springfieldissä, Ohiossa. Myöhemmin osallistuin Phoenix Service Officen perustamiseen. Olen työskennellyt hallintovirkailijana, kunnossapitokoordinaattorina, kunnossapitovastaavana, kunnossapitopäällikkönä ja nyt sivuliikkeen johtajana. Olemme alueemme suurin sivuliike. Pidän siitä, että ylitämme haasteet joukkueena.

On mukava osoittaa tulokset

Kerron asiakkaille mielelläni Konecranesista. On myös kiva nähdä, kun asiakkaat saavat tuloksia, ja tietää, että Konecranesilla on ollut suuri osa onnistumisessa. Meillä on erinomainen kunnossapito-ohjelma, jota myymme alussa. Sitten tutustumme asiakkaan prosesseihin ja syvennämme asiakassuhdetta. Kyse on prosessien tuottavuuden ja turvallisuuden parantamisesta. Kun kumppanuussuhde on luotu, on mukavaa tehdä liiketoimintakatsauksia ja näin osoittaa tulokset ja trendit.

Vahvaksi kasvaminen

Olen nähnyt yrityksen käyvän läpi suuria muutoksia ja olen onnellinen siitä, että olen saanut olla mukana. Olin mukana, kun ensimmäinen huoltoliike perustettiin Springfieldiin. Kasvu on ollut uskomattoman nopeaa, eikä Konecranesin kasvulle näy loppua. Tulevaisuudessa haluaisin joko kouluttaa ja tukea yrityksen tulevia IT-ohjelmia tai hyödyntää toiminnoistani saamaani kokemusta aluetasolla. Niin tai näin, voin luottaa tukeen, jota olen aina saanut kokeillessani jotain uutta.