You are here

Uratarinoita

Boudewijn

Katso peiliin ja kehitä itseäsi.
Rosmalen, Netherlands
Contract Manager, New Business

LUOTTAMUSTA (TRUST) myymässä

Konecranes tarjoaa joka päivä monia mahdollisuuksia oppia ja kehittää omaa uraansa. Aloitin tammikuussa 2006 kunnossapitosopimusten ja kevytnostolaitteiden myynti-insinöörinä Alankomaiden eteläosassa. Olen osallistunut moniin tuote-/laitekoulutuksiin, joista suurin oli Springfieldissä, Yhdysvalloissa pidetty sopimustyöpaja. Vuonna 2007 aloitimme Benelux-maissa kunnossapidon myyntikoulutusohjelman, jonka tavoitteena oli oppia ”avaamaan ovia” uusiin yrityksiin, myydä lisäarvoa ja saada yritykset luottamaan meihin, mikä on tärkeää meidän toiminta-alueillamme. Koulutus on todella muuttanut työskentelytapaani. Innovaatio, tavoitteellisuus, viestintä ja sitoutuminen kuvaavat hyvin työskentelytapaani.

Katso peiliin ja kehitä itseäsi

Konecranes Academyssä, jonka aloitin vuonna 2008 ja josta valmistuin vuonna 2010, opin muun muassa viestinnästä, johtajuudesta ja työntekijöiden valmentamisesta. Mielenkiintoisinta oli oppia tunnistamaan ihmisten luonteenpiirteitä, kuten ulospäin ja sisäänpäin suuntautuneisuutta, tiedonkäsittelytottumuksia, päätöksentekoa ja elämäntapoja sekä reagoimaan niihin. Eniten opin omasta luonteestani ja siitä, kuinka voin käyttää ja soveltaa osaamistani kommunikoidessani ihmisten kanssa. Luonteenpiirteisiin keskittyminen antaa monia mahdollisuuksia, haasteita ja etuja ”saada asiat hoidettua”. Vuoden 2008 lopussa minusta tuli sopimuspäällikkö ja sain mahdollisuuden hyödyntää taitojani käytännössä työntekijöiden valmennuksessa ja koulutuksessa.

Sosiaalinen verkko

Lähes kaikilla kursseilla kouluttajina toimivat Konecranesin työntekijät. Etuna on se, että kaikki työskentelevät saman mission, arvojen ja brändilupausten mukaisesti. Pääsemme myös tapaamaan kollegoita ympäri maailmaa kaikilta eri alueilta. Tämä lyhentää välimatkaa, kun tarvitsen tietoa, tukea, tuotteita tai palveluja. Koulutuksessa on mielenkiintoista sen sosiaalinen puoli.

Olen onnellinen voidessani työskennellä Konecranes sen maailman luokan tuotteiden ja palvelujen eteen!