You are here

Uratarinoita

Cheng Tian

Päivittäminen kannattaa.
Singapore
Upgrades Manager

Arvon lisääminen

Työskentelen päivitysasiantuntijana Singaporessa. Yksi tärkeimmistä vastuualueistani on päivitysten tukeminen alueellani. Tämä kattaa sekä tekniset sovellukset että projektin ohjauksen. Pidän siitä, että jokainen projekti on erilainen ja haastava. On hienoa, kun voin tuoda osaamiseni ja kokemukseni projektiin ja lisätä arvoa. Työni on mahtavaa ja joskus innostavaa.

Symbioottinen suhde

Pyrimme nostamaan asiakkaidemme liiketoimintoja. Minusta kyse on arvon lisäämisestä. Meillä on asiakkaidemme kanssa symbioottinen suhde. Me menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Autamme asiakkaitamme menestymään keskittymällä heidän tarpeisiinsa ja tarjoamalla heille edistyksellisimmät teknologiset ratkaisut niin tuotteiden kuin palveluiden osalta.

Löydä oma polkusi

Konecranes on erinomainen yhtiö. Olemme vakavaraisia, olemme teknologiajohtajia ja kuljemme oikeaan suuntaan. Tarjoamme valtavasti urapolkuja ja mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Itse olen työskennellyt monissa eri tehtävissä myynnistä aina tuotantoon, valmistukseen ja asennuksiin. Tällä hetkellä olen onnellinen työssäni päivityspuolella. Tein oikean valinnan