You are here

Uratarinoita

Dinesh

Älytuotteidemme ostaminen on älykästä.
Pune, India
National Sales Manager

Tartu tilaisuuteen

Olen standardi- ja raskasnostureiden maamyyjä Punessa Intiassa. Olen edennyt aluetasolta valtakunnalliselle tasolle, koska sain tilaisuuden osoittaa taitoni. Sama koskee monia muitakin tiimini jäseniä. Olen innoissani työstäni. Nautin eniten myynnistä ja matkustamisesta.

Älykkäät valinnat

Emme nosta vain asiakkaidemme taakkoja vaan kokonaisia liiketoimintoja. Pyrimme varmistamaan, että asiakkaamme ostavat oikeanlaiset nosturit, minkä lisäksi sitoudumme kokonaisvaltaiseen palveluun. Asiakkaamme luottavat siihen, että toimitamme mahdollisimman tehokkaat nosturit, joilla minimoidaan seisakit nosturin elinkaaren aikana. Nostureissamme arvostetaan yhä useammin pieniä ominaisuuksia.

Kaikki oikeat ainekset

Konecranes on maailmanlaajuinen yhtiö, joka pyrkii kasvamaan. Olemme ammattitaitoinen joukko, ja meillä on vahvat arvot ja etiikka. Tuotevalikoimamme ja T&K-toimintamme on parasta mahdollista. Panostamme paljon koulutukseen ja ammatillisiin kasvumahdollisuuksiin. Olen vakuuttunut siitä, että näillä aineksilla voimme kasvattaa markkinaosuuttamme ja vahvistaa asemaamme Intiassa. Voin vilpittömästi suositella Konecranes-konsernia työnantajana. Tein oikean valinnan