You are here

Uratarinoita

Gabrielle

Nauti työstäsi ja odota innolla jokaista työpäivää.
Bergen, Norway
Service Coordinator

Langat käsissä

Työskentelen kunnossapitokoordinaattorina Bergenissä. Tehtävänäni on muun muassa auttaa huoltoteknikoita jokapäiväisessä työssä, tehdä tilaukset ja lentovaraukset sekä tilata toimistotarvikkeet. Hoidan myös laskutuksen, kirjanpidon sekä päivitän norjankieliset kotisivut ja yhtiön käsikirjan. Nautin työstäsi ja odotan innolla jokaista työpäivää.

Asiakas on aina oikeassa

Pidän työkavereistani sekä työn monipuolisuudesta. Pyrimme yhdessä nostamaan asiakkaidemme liiketoimintoja, ja minun tehtävänäni on varmistaa, että kaikki sujuu mallikkaasti niin sisäisesti kuin asiakkaan puolella. Asiakastyytyväisyysohjelmalla on suuri merkitys, ja kerään asiakkailtamme palautetta säännöllisin väliajoin.

Kasva työn mukana

Kun aloitin Konecranes-konsernissa vuonna 2008, tällainen työ oli minulle uutta. Tarjolla on kuitenkin valtavasti koulutus-, kasvu- ja työnkiertomahdollisuuksia. Työni on jännittävää, ja pidän sen kansainvälisyydestä. Nyt lähes neljä vuotta myöhemmin minulla on paljon uutta vastuuta ja mahtavat työkaverit. Sanoisin, että tein loistavan valinnan!