You are here

Uratarinoita

Gaurav

Konecranes-konsernissa on aina kasvumahdollisuuksia.
Pune, India
Team leader

Oikeita asioita oikeaan aikaan

Konecranes oli työpaikkatoivelistani kärjessä, kun minut palkattiin huhtikuussa 2007. Työskentelin suuressa paikallisessa valmistusyrityksessä ja olin vaikuttunut Konecranesin tuotteiden kompaktista suunnittelusta ja automaatioteknologiasta. Onneksi minut pian palkattiinkin yritykseen, jossa aloitin raskaiden prosessinostureiden sähköinsinöörinä. Vuoden 2010 puolivälistä lähtien olen johtanut laitehallinta- ja E3-komponenttitiimiä. Tämä on huipputyö. Nautin ihmisten ja tiimimme työn organisoimisesta.

Sujuvaa työskentelyä

Tavoitteenamme on nostaa asiakkaidemme liiketoimintoja. Varmistamme, että Konecranesin toimittamat nosturit parantavat tuottavuutta ja toimivat asianmukaisesti pidempään. Omalta osaltamme luomme ja muokkaamme laitteita määrättyjen sääntöjen mukaisesti sekä luomme CAD-kirjastoja muiden eduksi. Konecranesilla on aina kasvumahdollisuuksia. Tee kovasti töitä ja ole valmiina uusiin haasteisiin.

Kasvualusta

Töissä en pääse matkustamaan, mutta rakastan matkustelua. Haluaisin ehdottomasti työskennellä ulkomailla Konecranesilla seuraavina vuosina. Tähän mennessä matka on ollut mahtava, ja voin suositella Konecranesia työnantajana kaikille, jotka haluavat luoda loistavan uran. Konecranes on upea paikka itsensä löytämiseen. Ole onnellinen, jos työskentelet Konecranesilla, ja valmistaudu upeaan tulevaisuuteen.