You are here

Uratarinoita

Jack

Hyvä koulutus ja hyvä asenne vievät pitkälle.
Jacksonville, Florida, United States
Branch Manager

Kaveri tietää parhaiten

Kuulin ensimmäistä kertaa Konecranesista laivastokaveriltani, joka kertoi, kuinka hieno yhtiö Konecranes oli, ja ehdotti, että minäkin tulisin tänne töihin. Se oli vuonna 1998. Aloitin huoltoteknikkona Clevelandssa, Ohiossa, mistä siirryin Ralieghiin, Pohjois-Carolinaan. Ensimmäinen työtehtäväni täällä Jacksonvillessa oli sähkötarkastaja, minkä jälkeen etenin huoltotarkastajasta huoltopäälliköksi ja siitä sitten sivuliikkeen johtajaksi. Tämä on ollut hienoa.

Asiakashaasteisiin vastaaminen

Vastaan paikallisen liiketoiminnan hallinnasta ja ohjaamisesta, matkustelusta eri myynti- ja toimipaikkoihin sekä arvioinnista ja asiakassuhteista. Tärkein osa työtä on asiakkaiden turvallisuus- ja luotettavuusstandardien nostaminen korkeimmalle tasolle. Suurin osa pohjatyöstä on tehty asiakkaille pitämieni käyttäjäkoulutusten aikana.Rakastan työtäni, varsinkin uusia haasteita ja mahdollisuutta tavata uusia ihmisiä.

Etsimässä jotain suurempaa ja parempaa

Uskon, että yhtiömme arvot erottavat meidät kilpailijoista ja tekevät meistä toimialalla ykkösen. Konecranes on taloudellisesti vakaa yhtiö. Konecranes välittää asiakkaistaan ja työntekijöistään. Konecranes tarjoaa myös täydellisen mallin ammatilliselle kasvulle, josta minä olen mainio esimerkki. Hyvä koulutus ja hyvä asenne vievät pitkälle. Näen yhtiöllemme entistä suuremman ja paremman tulevaisuuden.