You are here

Uratarinoita

Jenni

Jos olet valmis – kaikki on valmista sinulle.
Austria
Local IT Manager, Business Application Support Regional Manager

Aina valmis oppimaan

Huolehdin Itävallan ja Keski- ja Itä-Euroopan paikallisista IT-toiminnoista varmistaen, että käyttäjät saavat tukiorganisaatioltamme tarvitsemaansa tukea ja toimien yhteyshenkilönä IT-osaston ja maajohdon välillä. Minun tehtävänäni on toimia Koillis-Euroopan ja Intian sovellustukipäällikkönä. Työhöni kuuluu ihmisten tapaamista, ongelmian ratkaisemista, matkustelua ja uusien asioiden oppimista. Minusta se on mahtavaa.

Tehdään siitä mahdollista

Konecranes on kasvava yhtiö. Olen onnellinen ollessani osa tätä organisaatiota ja voidessani nähdä, kuinka asiat muuttuvat, kun kasvamme näin paljon. Olen vakuuttunut siitä, että meistä tulee maailman paras nosturiyhtiö ja että annamme jatkossakin asiakkaille parasta vastinetta rahoille.Tehtävänäni on palvella sisäisiä asiakkaita niin, että he osaavat ottaa loppuasiakkaan tyytyväisyyden huomioon ja toimia sen mukaisesti. Täytyy tehdä hyvää työtä ja pitää hauskaa samalla.

Mahtava matka

Konecranesin työntekijöillä on valtavasti erilaisia mahdollisuuksia. Aloitin pari vuotta sitten liiketoimintasovellusten tukihenkilönä, minkä jälkeen työni on muuttunut yhä haastavammaksi. Olen näillä näkymin Itävallassa vielä ensi vuoden, mutta myöhemmin haluaisin löytää itseni jostain muussa maailmankolkasta. Pidän siitä, että voin vaihtaa minua kiinnostaviin työtehtäviin. Konecranes on moderni ja eteenpäin pyrkivä yhtiö, jossa on mukava olla.