You are here

Uratarinoita

Juan

Oikea asenne.
Purmerend, Netherlands
Safety and Facility Coordinator, Benelux

Tärkeintä on työterveys- ja -turvallisuus

Olen Benelux-maiden turvallisuus- ja tuotantolaitoskoordinaattori. Puhun työntekijöille turvallisuudesta ja vastaan turvallisuustietämyksen lisäämisestä ja ylläpitämisestä. Tehtäviini kuuluu esimerkiksi tapaturmien ja läheltä piti -tilanteiden kirjaaminen, tarkastukset toimipaikoissa sekä työterveys- ja -turvallisuuskäytäntöjen täytäntöönpanon seuraaminen. Purmerendin tuotantolaitoskoordinaattorina tehtäviini kuuluvat muun muassa tuotantolaitoksen ja IT-osaston hankinnan koordinointi sekä varastotoimintojen valvonta. On varmaan sanomattakin selvää, että jokainen päivä on erilainen.

Arvojen mukaan eläminen

Saan hyvää mieltä siitä, kun saan tukea kollegoitani joka päivä ja pitää heidät turvassa, tyytyväisinä ja tuottavina. Kun kaikki sujuu hyvin, myös asiakkaat näkevät, kuinka mahtava asiantuntijoiden, teknikoiden, myyjien ja muun henkilökunnan tiimi meillä on. Se osoittaa, ettemme tuota asiakkaalle pettymystä ja että pidämme lupauksemme. Vain olemalla ylpeitä työstämme voimme varmistaa, että asiakkaidemme nosturit toimivat turvallisesti ja tuottavasti.

Tulevaisuus näyttää valoisalta

On hienoa työskennellä vahvassa yhtiössä, joka rakentaa teknologisesti kaikkien aikojen edistyksellisimpiä nostureita. Ensimmäisestä työtehtävästäni varastopäällikkönä vuonna 1998 aina nykyiseen työtehtävääni saakka olen ollut sitä mieltä, että Konecranesin yrityskulttuuri on luottamuksellinen ja kannustaa henkilökohtaiseen kehittymiseen. Itse olen osallistunut koulutusohjelmiin ja olen iloinen kollegoiltani saamasta henkilökohtaisesta ohjauksesta. Tule ihmeessä meille töihin, jos pystyt samaistumaan meidän arvoihimme.