You are here

Uratarinoita

Kiran

Älä jätä tilaisuutta käyttämättä.
Pune, India
Engineer Manager, Electrical

Tiimien tukeminen globaalisti

Tehtävänäni on tukea sähköinsinöörejä maailmanlaajuisesti, sillä työskentelen sähkösuunnittelujohtajana Konecranesin Punen tuotantolaitoksessa. Tilaan vakio- ja raskasnostureiden suunnittelutyöt, tarjoan vakionostureiden suunnittelua ja toimin laite- ja CAD-komponenttisuunnittelijana. Olen ylpeä tiimistämme ja suorituksestamme. Olen ylpeä voidessani työskennellä hienossa, nostolaitealan yrityksessä.

Laatu alkaa yksittäisestä komponentista

Konecranes kehittää aina innovatiivisia teknisiä ratkaisuja. Tehtävänämme on tukea Konecranesia maailmanlaajuisesti aina vain parempien, laadukkaampien, turvallisempien ja luotettavimpien tuotteiden valmistamisessa. Kyse on parhaan mahdollisen laadun tarjoamisesta sähkösuunnittelussa, aikatauluissa pysymisessä ja lupausten pitämisessä kokonaistavoitetta unohtamatta. Tehtävänämme on luoda laadukkaita sähköosia ja E3 CAD -komponentteja.

Intian kasvava rooli

Konecranes on hyvä työnantaja. Meille tarjotaan paljon mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja työnkiertoon, ja Konecranesin arvot näkyvät kaikissa prosesseissa. Itse odotan suurempaa vastuuta Intiasta, sillä arvioideni mukaan 75 prosenttia Konecranesin suunnittelusta tulee Intiasta keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä.