You are here

Uratarinoita

Lauri

Konecranes välittää työntekijöistään.
Hyvinkaa, Finland
Service Manager, Service Integrations

Ei tylsää hetkeä

Työskentelen kunnossapitopalvelun kehittämisessä, ja päävastuunani on auttaa yritysostoprosessissa sekä integroida uudet yritykset ja työntekijät organisaatioomme. Pyrimme kasvamaan ostamalla huoltoyrityksiä ja ulkoistamalla sopimuksia, joten organisaatiossamme on aina uusia ihmisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on yhdistettävä turvallisuus, asiakaspalvelu, työkäytännöt ja tuotteet "yhden Konecranesin" alle. Omaksumme uusia ideoita ja taattuja liiketoimintakäytäntöjä hankkimiltamme yrityksiltä. Toisin sanoen opin kaiken aikaa jotain uutta työssäni.

Paljon itsenäisyyttä

Konecranesilla työskentely tuntuu minusta luonnolliselta. Pidän työstäni, koska jokainen integraatiotapaus on erilainen. Saan matkustella, tavata uusia ihmisiä ja nähdä uusia paikkoja. Saan myös hoitaa työtäni parhaaksi näkemälläni tavalla. Työni kautta ymmärrän hyvin liiketoimintaamme kokonaisuutena. Asiakas on aina ykkönen. Meidän on täytettävä asiakkaan tarpeet oikealla sekoituksella palveluasennetta ja teknistä osaamista. Tehokkaan asiakaspalvelun tärkeyttä liiketoiminnallemme ei voi liikaa painottaa.

Määrätietoisuus kannattaa

Konecranes on vielä suhteellisen nuori yhtiö. Olemme kasvaneet nopeasti viimeisten 16 vuoden aikana, ja nyt on aika hienosäätää toimintojamme, kun olemme astumassa ”ykkösliigaan”. Pidän siitä, että jatkuvasta kehityksestä huolimatta yksi asia ei ole muuttunut: Konecranes välittää työntekijöistään. Meillä on valtavasti mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja työnkiertoon. Ennen nykyistä asemaani olen työskennellyt monenlaisissa tehtävissä, muun muassa kesätyöntekijänä, ostotehtävissä ja T&K-suunnittelussa. Tarjottujen mahdollisuuksien hyödyntäminen riippuu omasta aktiivisuudesta ja suorituksesta.

Pidän siitä, että nykyisessä työssäni pääsen matkustamaan jopa 100 päivää vuodessa. Vaikka olen lähes koko ajan liikkeessä, minulle jää myös paljon vapaa-aikaa. Innokkaana pyöräilijänä osallistun maastopyöräkisoihin. Monet työkaverini ovat myös kovin urheilijoita, mikä yhdistää meitä.