You are here

Uratarinoita

Lawrence

Uudistu.
Shanghai, China
Assistant Project Manager

Langat käsissä

Vastaan komponenttitoimituksista ja tärkeimpien ydinvoimateollisuusprojektien täytäntöönpanosta Kiinassa. Varmistan, että projektit etenevät hyvin ja aikataulussa, painottaen muun muassa laatua, kulujen valvontaa, dokumentointia, logistiikkaa, pakkausta ja sopimusehtoja. Minulla on huipputyö. Kaikki on mielenkiintoista, ja opin kaiken aikaa uutta.

Luottamuksen rakentaminen

Työ sisältää paljon yhteistyötä eri osastojen kanssa ja asiakaskontakteja. Tällä alalla menestyminen edellyttää sitä, että tarjoamme asiakkaillemme vain parasta ja että myös valvomme ja tarkistamme, että kaikki sujuu mallikkaasti. Rakennamme luottamusta selvittämällä asiakkaiden ongelmat. Työssä menestyminen edellyttää loistavia viestintätaitoja.

Tulevaisuus näyttää loistavalta

Konecranes on ehdottomasti menossa oikeaan suuntaan. Meillä on parhaat laitteet ja palvelut sekä paras johto. Konecranesin työntekijöille tarjotaan mahdollisuuksia kasvaa ja oppia toisiltaan niin, että voimme kaikki työskennellä paremmin. Itse olen siirtynyt nykyiseen työhöni laitteiden, asiakaspalvelun ja hankintaosaston kautta. Odotan innolla taitojeni kehittämistä tulevaisuudessa.