You are here

Uratarinoita

Leandro

Tee kovasti töitä ja usko yritykseen – se avaa ovia, joita et osannut kuvitellakaan.
Springfield, Ohio, United States
Assistant Controller

Maailmanlaajuisia mahdollisuuksia

Saatuani liiketalouden opinnot päätökseen Floridassa palasin Brasiliaan, missä paikallinen työnvälitysfirma ehdotti yhteydenottoa Konecranesiin. Pidin heti siitä, että yhtiö toimii niin monissa paikoissa ympäri maailmaa. Tiesin, että aloittaisin Brasiliassa, mutta tulevaisuudessa minulla olisi myös mahdollisuus työskennellä jossain muualla Konecranesin palveluksessa.

On hienoa olla osa yhtiötä, joka toimii niin monilla liiketoiminta-alueilla maailmanlaajuisesti. Laitteemme ja palvelumme pitävät raaka-aineet ja lopputuotteet liikkeessä. Työskentelemällä mahdollisimman tehokkaasti autamme asiakkaitamme parantamaan kannattavuutta ja ylläpitämään jatkuvaa kasvua.

Haasteita tarjoavat kollegat

Nautin siitä, että saan työskennellä älykkäiden kollegoiden kanssa, jotka tarjoavat haasteita joka päivä. He tukevat minua ja kannustavat minua menemään vielä pidemmälle. Pidän myös siitä, että opimme joka päivä jotain uutta. Olen vakuuttunut siitä, että autamme tekemään Konecranesista toimialansa parhaan yhtiön. Kyse on uusien, tehokkaampien ja tuottavampien työskentelytapojen löytämisestä. Taloushallinto voi olla tärkeä tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Mukana pitkällä aikavälillä

Aloitin Konecranesin Brasilian toimistossa, missä hoidin niin kunnossapidon kuin laitteiden back-office-toimintoja. Nyt minulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti Yhdysvaltain Konecranesissa. Kun yritys kohtelee työntekijöitään oikeudenmukaisesti ja se näkyy jokapäiväisissä toiminnoissa, työntekijä haluaa jatkaa työtä kyseisessä yrityksessä. Itse aion kehittää uraani Konecranesilla seuraavien vuosien aikana, ja toivon joskus jääväni eläkkeelle Konecranesilta.