You are here

Uratarinoita

Leonard

Keskity.
Singapore
Service Manager

Kunnossapidon seuraaminen alueella

Aloitin Konecranes-konsernissa projektikoordinaattorina kymmenen vuotta sitten. Sittemmin olen edennyt vastuullisempiin työtehtäviin, ensin kunnossapitovastaavaksi ja sitten nykyiseen tehtävääni Singaporen haaraliikkeen kunnossapitopäälliköksi. Valvon nostureiden kunnossapitoa ja vastaan Singaporen sekä Indonesian tiettyjen alueiden kunnossapitotoimintojen tuloksesta. Työni sisältää melko lailla matkustelua, ja odotan innolla matkoja. Ne ovat mahtavia oppimiskokemuksia.

Turvallisuus on tärkeintä

Konecranes kasvaa nopeasti niin orgaanisesti kuin yritysostojen kautta. Tuleviin haasteisiin vastaamiseksi Konecranes soveltaa aktiivisesti sisäisiä prosesseja, joiden avulla varmistetaan, että tarjoamme asiakkaillemme edelleen parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut. Asiakastyytyväisyyden saavuttaminen edellyttää myös turvallisuuden varmistamista. Taakkojen nostamiseen liittyy luonnollisesti riskejä, ja Konecranes tekee oikein nostaessaan turvallisuuden ykkösasiaksi.

Erittäin suositeltava

Konecranes on asiakassuuntautunut yhtiö, joka panostaa ulkoisten asiakkaiden tyytyväisyyteen. Tärkeintä tässä on tunnustaa, että ulkoisten asiakkaiden tyytyväisyys perustuu sisäisten asiakkaiden tyytyväisyyteen. Yhtiö tarjoaa paljon erilaisia urapolkuja ja valtavasti ammattitaidon kehittämismahdollisuuksia. Olen onnistuneesti suositellut Konecranes-konsernia aikaisemmin ja suosittelen sitä nyt sinullekin!