You are here

Uratarinoita

Lupe

Älä tyydy vaan tee paremmin.
Santa Fe Springs, California, United States
Branch Administrator

Uralla eteneminen

Työskentelen sivuliikkeen hallintovirkailijana Konecranesin Santa Fe Springsin toimistossa Kaliforniassa. Työtehtäviini kuuluu palkkahallinto, sopimusten käsittely, töiden kustannusarviot sekä työntekijätietojen hallinta. Aloitin osa-aikaisena työntekijänä, mutta ensimmäisen viikon jälkeen minulle tarjottiin kokopäiväistä määräaikaista paikkaa. Kahdeksan kuukauden jälkeen minulle tarjottiin vakituista paikkaa. Olen työskennellyt tässä tehtävässäni nyt neljä vuotta.

Koulutus osana työtä

Kuulin Konecranesista työnvälitystoimiston kautta. Pidän siitä, että yritys keskittyy erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamiseen unohtamatta työntekijöiden etua. Työkaverini uskoivat, että voisin tehdä työtäni oikealla tuella ja koulutuksella. Se oli erittäin tärkeää, koska nykyinen työni edellyttää niin monia erityistaitoja. Työtäni vastaavaa valmista koulutusohjelmaa ei ole olemassa. Vain kokemus ja työssä annettava koulutus voivat valmistaa tähän työhön.

Jokainen päivä on erilainen

Toimistotyön voisi kuvitella olevan hyvin rutiininomaista, mutta minun työssäni jokainen päivä on erilainen. Olen aina kiireinen, koska asiakkaiden kanssa on oltava aina valmiina. Työssäni joudun tekemään paljon omaan harkintaani perustuvia ratkaisuja, koska ennakoiminen on suuri osa työtäni. Minun on ymmärrettävä tavoitteemme yrityksenä, ja se on otettava huomioon jokapäiväisessä työssä. Vaikka työskentelisikin itsenäisesti, yritys tietää, että työntekijä tekee työnsä. Uskon, että luottamuksen ja tuen yhdistelmä tekee meistä ainutlaatuisia.